Riješili nesuglasice?

Valentić se susreo s don Stojićem poslije videa koji je snimio u crkvi, ispričao nam je kako je prošao njihov susret

Mario Valentić - 4 Mario Valentić - 4 In Magazin 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Valentić - 4 Mario Valentić Mario Valentić +0 Mario Valentić - 6 Galerija

Mario Valentić susreo se s don Damirom Stojićem nakon što je objavio video kako vježba u crkvi svete Mati Slobode na zagrebačkom Jarunu, u kojoj je on na župi.

Nakon prašine koja se podigla zbog objavljenog videa u kojem vježba u crkvi, razgovarali smo s glumcem i profesorom kineziologije Marijom Valentićem, koji nam je otkrio što se događalo nakon što je objavio video i ispriku svima koji su se zbog njega našli uvrijeđeni ili povrijeđeni.

Pogledaj i ovo Mario Valentić - 2 "Kaj ti se dogodilo?" Mario Valentić prisjetio se titule kojom se okitio prije 20 godina, a objavio je i fotografije od tada: ''Bio je to lijep period!''

Naime, Mario nam je ispričao kako se nakon svega sastao s don Damirom Stojićem, s kojim je o svemu lijepo porazgovarao i riješio sve dvojbe. Mario kaže kako mu je don nakon svega poručio da je ljudski griješiti i da je javna iskrena isprika lijep čin te kako smatra da je dobar čovjek.

"Lijepo smo i ugodno porazgovarali. Zahvalan sam don Stojiću što je izdvojio svoje vrijeme da ljudski i u duhu kršćanstva porazgovaramo. Ukazao mi je na crkveno gledište našeg performansa o kojem nisam prije promislio, što mi je žao, i rekao mi je da shvaća da sam dobar čovjek te da u meni nema zle namjere. Oprošteno mi je sve u duhu nadolazećih vremena. Na kraju smo se na njegov prijedlog i fotografirali zajedno i sve je završilo u jednom prijateljskom tonu", rekao nam je Mario.

A njihovu zajedničku fotografiju na svom je Facebooku objavio i sam don Stojić. 

"Danas sam stekao novog prijatelja! Bogu hvala", napisao je don uz heštegove milosrđe, friends, opraštanje, kava, fitness i Sveta Mati Slobode. 

Danas sam stekao novog prijatelja! Bogu hvala! #milosrđe #friends #opraštanje #kava #fitness #svetamatislobode

Objavljuje Don Damir StojićSrijeda, 2. prosinca 2020.

Kao primjer da se ovakve stvari više ne dogode, Mario je spreman na sankcije i vjerojatno ga očekuje novčana kazna s mogućnošću žalbe."

  1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Valentić - 5 Mario Valentić - 6 Mario Valentić Mario Valentić +2 Mario Valentić Celebrity Valentić se ispričao zbog videa koji je snimio u crkvi i objasnio što ga je točno potaknulo na taj potez

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene