Svaka čast!

Naš zgodni glumac u kupaćim gaćicama izveo vratolomiju zbog koje nitko nije gledao u njegovo isklesano tijelo

Mario Valentić Mario Valentić Instagram/Screenshot 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Valentić - 2 Mario Valentić - 1 Mario Valentić - 4 Mario Valentić - 3 Mario Valentić - 3 Mario Valentić - 6 Mario Valentić - 4 Mario Valentić - 2 Mario Valentić - 1 Mario Valentić +6 Mario Valentić Galerija

Mario Valentić objavio je video svojeg spektakularnog skoka u vodu, za koji je dobio pohvale svojih pratitelja.

Mario Valentić, domaći glumac, diplomirani kineziolog, trener i bivši mister, pohvalio se na društvenim mrežama svojim sportskim sposobnostima.

"Ja Tarzan, a ti Jane", napisao je uz video u kojem u kupaćim gaćicama skače u vodu, a pritom je izveo salto unatrag, čime je zadivio je pratitelje na Facebooku i Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mario Valentić (@mario.valentic)

"E pa ti samo neke vratolomije izvodiš", "Kolega element je dobro izveden, ali fali vam jedan važan detalj. Smiješak na licu", "Saenchai", neki su od komentara koje je dobio.

Valentić je društvenim mrežama otkrio i da je zadnjih dana boravio u Gorskom kotaru, na sportskim radionicama.

Inače, Mario je karijeru započeo kao maneken, i to u još u svojim tinejdžerskim danima, a brzo su uslijedila i priznanja u obliku titule Mistera turizma 2002. godina, a zatim i Mistera Hrvatske samo godinu dana kasnije.

Uspjeh na izborima ljepote otvorio mu je i vrata u glumački svijet te je ostvario uloge u nekoliko domaćih serija, od kojih je zadnja "Bogu iza nogu".

Nedavno je u emisiji Zdravlje na kvadrat otkrio i koliko mu je izgled pomogao u životu i karijeri.

"Dobro mi je došao, ali eto, to je bogomdano. Inače, što se tiče zdravog života, to radim zbog zdravlja, a bogomdano mi je da izgledam kako izgledam", izjavio je.

A recept da izgledate kao Mario glasi:

"Za bilo koje stvari u životu, pa tako biti i u formi, zapravo je vrlo jednostavno, ali nije jednostavno to provoditi. Želiš biti šlang, vitalan, gle ono, biraj namirnice koje unosiš u sebe, da te namirnice imaju žilavosti i vitalnosti. Nemoj trpati junk food u sebe konstantno. Redovno treniraj, tri puta tjedno, dva puta, ubaci i puno hodanja i idi na vrijeme spavati", objasnio je Valentić.

Što se tiče njegova ljubavnog života, Mario je od 2016. godine u sretnoj vezi s menadžericom zagrebačkog hotela Ljiljanom Mikić, s kojom ima sina Nou, ali uspješno čuvaju svoju privatnost i rijetko ih se može vidjeti u javnosti.

Iza njega je i brak s voditeljicom Mirnom Maras, s kojom ima i sina Niku.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Piper - 1 Katie Piper - 3 Katie Piper prije napada Katie Piper - 1 +6 Katie Piper - 4 Nekad i sad Bivši joj je lice zalio kiselinom, a nekad lijepa voditeljica sad je pokazala svoje lice nakon 400 operacija kojima se podvrgnula

1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Ultra Europe Festival 2023 - 1 Ultra Europe Festival 2023 - 1 Ultra Europe Festival 2023 - 1 Ultra Europe Festival 2023 - 6 +36 Ultra Europe Festival 2023 - 3 Oscar 2021 Zgodne Brazilke na Ultru stigle u grudnjacima s remenjem, a neki su domišljato sakrili dijelove tijela

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene