Preslatko!

Mario Valentić pokazao važnu ženu u svojem životu, a imali su simpatičan povod za zajednički izlazak!

Mario Valentić Mario Valentić Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Valentić - 2 Mario Valentić - 3 Neda Parmać i Mario Valentić Mario Valentić - 4 Mario Valentić - 6 Mario Valentić Mario Valentić Mario Valentić Mario Valentić i Ljiljana Mikić Mario Valentić +15 TLZP Mario Valentić Galerija

Mario Valentić ugodno je iznenadio svoje pratitelje novom objavom na Instagramu u kojoj je pokazao po prvi puta svoju majku.

Glumac Mario Valentić izveo je svoju majku na sladoled pa podijelio zajednički selfije u njezinom zagrljaju.

"Ja bi slajac", kaže mama. Evo ti, kažem ja", otkrio je Mario razlog njihovog zajedničkog izlaska.

Pozirali su s osmijehom na licu, a mogli smo uočiti i kako glumac jako sliči svojoj majci.

Također, pokazao je i kako su izabrali sladoled s tamnom čokoladom jer ipak paze na svoje linije. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mario Valentić (@mario.valentic)

Inače, Mario je karijeru započeo kao maneken, i to u još u svojim tinejdžerskim danima, a brzo su uslijedila i priznanja u obliku titule Mistera turizma 2002. godine, a zatim i Mistera Hrvatske samo godinu dana kasnije.

Uspjeh na izborima ljepote otvorio mu je i vrata u glumački svijet te je ostvario uloge u nekoliko domaćih serija, od kojih je zadnja "Bogu iza nogu".

Što se tiče njegova ljubavnog života, Mario je od 2016. godine u sretnoj vezi s menadžericom zagrebačkog hotela Ljiljanom Mikić, s kojom ima sina Nou, ali uspješno čuvaju svoju privatnost i rijetko ih se može vidjeti u javnosti.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Ana Gruica-Uglešić i Boran Uglešić - 1 Ana Gruica-Uglešić i Boran Uglešić - 5 Ana Gruica - 6 +19 Ana Gruica Celebrity Jedna od najzgodnijih Splićanki počastila pogledom na svoje isklesano i preplanulo tijelo: "Sine mili..."

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Banfić Ivana Banfić - 2 Ivana Banfić - 1 In Magazin: Ivana Banfić - 1 +9 Ivana Banfić: Celebrity Nekad i sad Ivana Banfić 2008. godine u haljini s potpuno otvorenim dekolteom bacila je sve u trans, tanke trakice jedva su zadržale sve na mjestu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene