''Moje!''

Marin Miletić objavio je prvu zajedničku fotografiju s kćerima i našom glumicom, okupili su se zbog jednog svečanog životnog događaja!

Marin Miletić Marin Miletić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Miletić i Kristina Krepela - 6 Marin Miletić i Kristina Krepela - 5 Marin Miletić i Kristina Krepela - 3 Marin Miletić i kćer Marta - 1 Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela i Marin Miletić - 2 Kristina Krepela i Marin Miletić - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela Kristina Krepela i Marin Miletić +19 Kristina Krepela i Marin Miletić Galerija

Marin Miletić objavio je fotografiju na kojoj pozira s kćerima Martom i Lucijom te svojom djevojkom Kristinom Krepelom, svi zajedno bili su na maturalnoj večeri mlađe kćeri.

Naš saborski zastupnik Marin Miletić podijelio je predivnu obiteljsku fotografiju sa svoje dvije kćeri Martom i Lucijom te svojom partnericom i našom lijepom glumicom Kristinom Krepelom.

''Moje'', napisao je u opis fotografije, a Krepela mu je komentirala: ''I ti naš!!''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marin Miletić (@marinmiletic_)

Njih četvero bili su posebno sređeni, a na nekoliko objava prije Marin je otkrio da su bili na maturalnoj večeri njegove mlađe kćeri Lucije.

''Kao da je jučer bilo da sam ju nosio kao bebicu, učio je svemu onome što očevi uče kćeri, a jučer mi je Lucija imala maturalnu večer. Obitelj i prijatelji. Radost golema. Leti ovaj život, brzo kao neki najbrži vlak. Zato je važno znati živjeti ga ispunjenim onim što vrijedi i okružiti se dobrim ljudima'', napisao je političar uz fotografiju s njezinim razredom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marin Miletić (@marinmiletic_)

Nedavno je otkrio da je Lucija odradila i prvu samostalnu izložbu na kojoj joj je čestitao, a u prosincu je podijelio fotografiju i sa starijom kćeri Martom koja je diplomirala.

Podsjetimo, kćeri je dobio sa suprugom Danijelom koja je preminula u rujnu 2021. nakon duge i teške bolesti. Marta ima 23 godine, a Lucija 17.

Nakon supruge Danijele, Marin je sreću pronašao s glumicom Kristinom Krepelom, a koliko su zaljubljeni, ne skrivaju ni u javnosti ni na društvenim mrežama.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Stanković - 2 Milan Stanković - 8 Milan Stanković - 12 Milan Stanković - 11 +9 Milan Stanković - 9 Nekad i sad Gdje je nestao Milan Stanković? Regija ga pamti po upečatljivom imidžu, a tijekom bogate karijere odjednom se povukao iz javnosti

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle - 2 Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Screenshot) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Screenshot) Meghan Markle i Archie (Foto: Getty Images) +24 Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) Celebrity Nije prošlo ni dvije godine od njene smrti, a Harry i Meghan već su prekršili obećanje dano kraljici Elizabeti, evo što su sada izveli!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene