Fotke koje se čekalo

Jedna od najljepših plavuša savršeno je oživjela najpoznatiju lutku, dok miljenika žena nije lako shvatiti ozbiljno u ovom izdanju!

Margot Robbie i Ryan Gosling - 5 Margot Robbie i Ryan Gosling - 5 Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Margot Robbie i Ryan Gosling - 1 Margot Robbie i Ryan Gosling - 2 Margot Robbie Ryan Gosling Margot Robbie i Ryan Gosling - 4 Eva Mendes i Ryan Gosling (Foto: Profimedia) Ryan Gosling i Eva Mendes (Foto: Getty) Ryan Gosling i Eva Mendes 2 (Foto: Profimedia) Ryan Gosling i Eva Mendes 3 (Foto: Profimedia) Ryan Gosling i Eva Mendes 4 (Foto: Profimedia) +1 Ryan Gosling (Foto: Profimedia) Galerija

Margot Robbie i Ryan Gosling snimljeni su zajedno na setu nadolazećeg filma "Barbie", u kojem ona igra naslovnu ulogu, a on je slavni Ken.

Jedna od najljepših glumica svijeta, 31-godišnja Margot Robbie, u nadolazećem filmu "Barbie" utjelovit će najpoznatiju lutkicu na svijetu, a njezine prve fotografije sa seta dokaz su da je bila pravi izbor za tu ulogu.

Australska ljepotica koja je pokorila Hollywood ulogama u filmovima "Ja, Tonya", "Odred otpisanih", "Bilo jednom u Hollywoodu...", "Tarzan" i mnogim drugim hit-ostvarenjima sada je udružila snage s miljenikom žena Ryanom Goslingom (41), koji glumi njezina Kena, a reakcije na njegove prve fotke sa seta bile su podijeljene.

Barbie i Kena paparazzi su sada ulovili zajedno i mora im se priznati da su sjajno oživjeli slavne lutke jer je već na prvi pogled jasno o kome se radi iako Goslinga nije baš lako shvatiti ozbiljno u ovom izdanju. S druge strane, Margot i u ružičastom od glave do pete ostavlja bez daha.

Glumica je prije snimanja filma kazala kako se veseli ovoj ulozi jer se nada da će moći pozitivno utjecati na djecu i općenito na publiku diljem svijeta.

"Barbie je omogućila dječacima i djevojčicama da se zamisle u raznim ulogama – od princeze do predsjednika države", izjavila je Margot.

Od 1959. lutka Barbie pojavila se u više od 200 raznih zanimanja te je zahvaljujući uspješnoj reklami postala je najpopularnija igračka među djevojčicama, a tijekom godina postala je kulturna ikona u Sjedinjenim Državama.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić i Domenica Žuvela Domenica i Hana Huljić s prijateljicama Hana Huljić +16 Petar Grašo i Hana Huljić na proslavi Severininog 50. rođendana Celebrity Hana Huljić pokazala kako izgleda mjesec dana prije poroda i u ljetnoj haljinici oduševila sve redom!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Ostojić Kaya - 4 Katarina Ostojić Kaya - 8 Katarina Ostojić Kaya - 3 Katarina Ostojić Kaya - 7 +11 Katarina Ostojić Kaya - 5 Celebrity Atraktivna Srpkinja uskoro bi trebala stati pred oltar s našim nogometašem, a šuškalo se da je zbog njega ostavila trećeg muža

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene