Ne smije ništa komentirati

MAJA NAKON TRAUMATIČNE PLJAČKE: "Ovo mi nitko ne može uzeti..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nema Maja vremena za dramu. No, o samoj pljački, kaže, ne smije ništa govoriti. Ipak, oglasila se na svoj način.

Maja Šuput neugodno se iznenadila nakon što se vratila sa egzotičnog putovanja u Meksiko, o čemuje izvještala u Dnevniku za Dnevnik.hr! Naime, nepoznati počinitelj prošli tjedan provalio je u njen stan u Zagrebu te joj ukrao nakit, uređaje i gotovinu. Ubrzo je intervenirala i policija. Iako joj sigurno nije bilo nimalo ugodno, Maja nije imala previše vremena za očajavanje!

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Martina Tomčić, Fabijan Pavao Medvešek i Davor Bilman - 1 Jedva čekamo! Žiri omiljenog showa našao se na okupu, a otkrili su i povod koji je itekako razveselio gledatelje: ''Danas smo i službeno otvorili…''

Optimistična i vesela, kakva je, Maja je već u subotu otišla u Crikvenicu, gdje je nastupila na maškarama. Tom prilikom zamaskirala se u Pčelicu Maju. Objavila je i neke fotografije s nastupa na svom Instagramu, a tom prilikom imala je i zanimljiv status vezan uz pljačku koja joj se dogodila. "Ovo mi nitko ne može uzeti...", napisala je Maja, misleći pritom na svoju vjernu i odanu publiku!

Kada smo je kontaktirali da nam komentira i otkrije nešto više o nemilnom događaju, Maja nam je rekla da ne smije davati izjave na tu temu.

 

Ovo mi nitko ne moze uzeti

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene