Jedva čekamo!

Maja Šuput javila se s uzbudljivim vijestima, pokazala je i djelić onog što sprema: "Očekujte neočekivano!"

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput, Martina Tomčić, Fabijan Pavao Medvešek i Davor Bilman - 2 Maja Šuput - 11 Maja Šuput - 10 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 5 +19 Maja Šuput - 4 Galerija

Maja Šuput počela je s pripremama za novu sezonu showa Supertalent i objavila je fotografije s prve probe outfita.

Najgledaniji show Nove TV Supertalent već godinama privlači gledatelje pred male ekrane, a pripreme za novu sezonu već su u punom jeku.

Tim se povodom na društvenim mrežama oglasila i pjevačica Maja Šuput, koju ćemo i u novoj sezoni showa gledati kao članicu stručnog žirija.

"Počele su megapripreme za najdraži TV projekt Supertalent. Prva proba outfita u režiji Marka Grubnića daje naslutiti da ćemo ove godine opet otići stepenicu više, pa očekujte neočekivano. Jedva čekam", napisala je Maja uz galeriju fotografija koju je objavila na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Oglasio se i Marko Grubnić, koji je zadužen za Majina spektakularna izdanja, a brine se i o odjevnim kombinacijama ostatka ekipe.

"Dragi moji, jedva čekam da vidite što smo vam sve pripremili za novu sezonu Supertalenta. Mi već snimamo, a vi očekujte neočekivano..." poručio je i Grubnić.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

Podsjetimo, uz Maju Šuput žiri Supertelenta čine još Martina Tomčić, Davor Bilman i Fabijan Pavao Medvešek.

Pobjednica prošle sezone bile je djevojčica Chriztel Renae Aceveda.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson i Mate Bulić Marko Perković Thompson i Mate Bulić Marko Perković Thompson i Mate Bulić +13 Marko Perković Thompson i Mate Bulić Celebrity Thompson se vraća na pozornicu nakon duge pauze, poznato je i tko će mu se pridružiti na koncertu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić - 4 +25 Franka Batelić na Instagramu - 5 Celebrity Franka Batelić odgovorila na ljutite prozivke zbog svoje izjave o majčinstvu: "To je toliko izvučeno iz konteksta..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene