objavila nove fotografije!

Evo što radi naša navijačica zanimljivog izgleda kada nije na tribinama, oko jedne se stvari posebno potrudila!

Magdalena Keškić Magdalena Keškić Magdalena Keškić/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Magdalena Keškić Magdalena Keškić Magdalena Keškić - 18 Magdalena Keškić - 17 Magdalena Keškić - 14 Magdalena Keškić - 15 Magdalena Keškić - 9 Magdalena Keškić - 10 Magdalena Keškić - 8 Magdalena Keškić - 7 +20 Magdalena Keškić - 6 Galerija

Magdalena Keškić objavila je nove fotografije iz Dohe na kojima je u prvi plan istaknula svoje bujne atribute.

Njemačka influencerica hrvatskih korijena Magdalena Keškić zapela je za oko navijačima Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, na koje se i sama uputila kao navijačica Vatrenih, čime se pohvalila i na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Magdalena Keškić uspješna influencerica Naša mlada navijačica zanimljivog izgleda privukla je pažnju u Katru, evo tko je djevojka koju na Instagramu prati gotovo 300 tisuća ljudi!

20-godišnja je Magdalena nakon fotografija sa stadiona pokazala kako provodi vrijeme kada ne navija pa je otkrila da je posjetila pustinju te da uživa u razgledanju Dohe. Za te se prilike sredila i potrudila svoj seksepil istaknuti u prvi plan, posebno bujne grudi s kojih nije lako skinuti pogled.

 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Magdalena Keškić ✞ (@lenakeskic)

Influencerica na Instagramu ima više od 275 tisuća pratitelja, s kojima svakodnevno dijeli svoje izazovne fotke i hvali se luksuznim životom.

S bratom Ivanom, koji je od nje mlađi dvije godine i također je popularan influencer, pokrenula je i marku odjeće CroatiaWear, kojom promoviraju Hrvatsku.

"U vrijeme SP-a bio sam u Rusiji i vidio puno naših ljudi odjevenih u majice s različitim prigodnim natpisima. Počeo sam s bratom dogovarati koncept, otvorili smo webshop i koncentrirali se na Hrvate u iseljeništvu. No, sve je više bilo upita i iz domovine. Sad nas jednako traže i u domovini i iseljeništvu", objasnio je Ivan jednom prilikom za Fenix Magazin.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle sa sinom Archiejem i majkom Dorijom Ragland Meghan Markle Meghan Markle - 4 Meghan Markle - 1 +19 Meghan Markle i kralj Charles III. Celebrity Meghan Markle nakon dugo vremena pokazala sina kojeg skrivaju, evo koliko je narastao i promijenio se!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Posljednji ispraćaj Saše Zalepugina - 10 Posljednji ispraćaj Saše Zalepugina - 3 Posljednji ispraćaj Saše Zalepugina - 1 Posljednji ispraćaj Saše Zalepugina - 13 +26 Posljednji ispraćaj Saše Zalepugina - 11 Celebrity Neutješna obitelj i prijatelji zauvijek se oprostili od legendarnog Saše Zalepugina, Tihana tugu nije skrivala, a bila su tu i brojna poznata lica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene