I ona sama je u čudu!

Slavni glazbenik oduševljen preobrazbom naše pjevačice, podijelio ju i na svom Instagramu

Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić +0 Lana Klingor Mihić Galerija

Lana Klingor u prvoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirat će se u LunchMoneyja Lewisa, što se njemu itekako svidjelo.

PR stručnjakinja i bivša pjevačica Lana Klingor Mihić s nestrpljenjem očekuje prvu epizodu showa "Tvoje lice zvuči poznato", a djelić svoje transformacije podijelila je već na profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Danijela Martinović, TLZP ulovile su je kamere Pogledajte reakciju mame našeg plesača kad su mu poručili da ovakav sliči na nju: "Lipa si!"

Naime, za prvu epizodu jednu od najzahtjevnijih transformacija morat će upravo proći Lana, a gledatelji ju neće moći prepoznati jer će tim maskera showa poduzeti što je u njihovoj moći kako bi ona bila sve samo ne Lana, a postat će LunchMoney Lewis. Sva njezina očekivanja da dobije barem jednu toliko kompleksnu transformaciju u ovom showu ispunila su se upravo prvim zadatkom.

A njezina očekivanja vjerojatno je nadmašila činjenica da je slavni glazbenik u kojeg će se transformirati, Lunchmoney Lewis podijelio njezinu objavu na svom profilu na Instagramu nakon što je ostao u čudu kada je vidio koliko mu Lana nalikuje.

"Trebam kaj reći? Yup. It’s me. Jeste spremni za vrištanje od smijeha? Ove nedjelje, 20:15 sati", napisala je Lana uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Klingor Mihić (@lanatheklingor) on

Osim Lanine, čekaju nas nove transformacije još sedmero natjecatelja koji će u 13 emisija showa "Tvoje lice zvuči poznato" u novom studiju popularnog formata donijeti pregršt zabave. Nova sezona donosi i konceptualne promjene, kao i novi studio veličine 2500 kvadratnih metara u kojem će atraktivnosti nastupa doprinijeti i 120 kvadratnih metara velik videozid.

Ne propustite prvu emisiju šeste sezone zabavnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' u nedjelju 8. ožujka od 20:15 na Novoj TV!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene