Stroga i pravična

Ovo neće biti lako - Luka kao Matija Vuica, a Matija kao članica žirija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedan od ponajboljih hrvatskih imitatora, Luka Bulić, ove nedjelje imat će vrlo zahtjevnu ulogu. Utjelovit će Matiju Vuicu s pjesmom 'Linđo', dok će ona ni manje, ni više sjediti u žiriju i pomno pratiti njegovu izvedbu.

'Moja prva reakcija na Linđo je bila: Opet moram vikat. Neću stiske, neću vriske, a vriska je stalno!“ kazao je Luka te dodao kako je to zapravo najveselija pjesma: „Ja moram samo pozivati ljude ajde dođite, plešite! To je rap u visokoj lagi!' zaključio je.

Pogledaj i ovo Goran Navojec i Tomislav Marić ToMa kao Vice Vukov, TLZP "U dušu si me dirnuo" Gorana Navojca nismo navikli vidjeti ovako emotivnog, evo što mu je izmamilo suze na oči

Kako će se Luka transformirati u Matiju Vuicu i izvesti prvu etno dance pjesmu ovih prostora ne propustite doznati ove nedjelje!
'Bit ću stroga i pravična. Pohvalit ću sve one koje dobro znam i koje sam upoznala u životu, bit ću malo subjektivna, a one koje ne znam onda ću se bazirati malo više na to kako su to izveli sve skupa, a najviše ću pozornosti obratiti na kostime!' kroz šalu je izjavila ovotjedna počasna članica žirija, Matija Vuica.

Miljenika svadba i terasa, Džoa Maračića Makija, utjelovit će Maja Šuput kako joj i priliči. „On je meni kombinacija Chuck Norrisa s brkovima Charles Bronsona!“ zaključila je Maja koja će otpjevati njegovi poznatu pjesmu 'Dal se sjetiš nekad mene' te dodaje: 'Ovo će i meni biti iznenađenje. Nevjerojatno je koliko on jednu laganu pjesmu, šansonu pjeva s toliko emocija'.

Luka Bulić kao seksepilna Severina: 'Nadam se da je nisam osramotio'

Ni pred Ivanom Šarićem nije nimalo lagan zadatak, utjeloviti zadarskog pjevača Tomislava Ivčića s pjesmom 'Večeras je naša fešta'. 'Ispočetka mi je bilo jako drago, a onda mi je postala frka jer je to ipak zadarska legenda, moram opravdati očekivanja Zadrana. On je pojava, on je gospodin!' rekao je Ivan i dodao: 'Ja ću feštat tamo, narezat pršuta i sira, a koje bodove dobijem, nema veze!' Hoće li Ivan uspjeti opravdati očekivanja svojih Zadrana, ne propustite doznati.

I ove nedjelje očekuju nas brojne uzbudljive transformacije. Tako će Saša Lozar imati zadatak utjeloviti škotsku pjevačicu Annie Lennox popularnog britanskog glazbenog sastava Eurythmics s pjesmom 'Sweet dreams', Renata Sabljak bit će američka soul, R&B i pop pjevačica, te glumica Diana Ross iz grupe The Supremes s pjesmom 'Can't Hurry love', dok ćemo Dušana Bućana gledati kao Samanthu Fox, koja slovi za seks simbol osamdesetih, a pjevat će njezinu hit pjesmu 'Touch me'. Ivana Marić na pozornici će se pojaviti kao Pink s pjesmom 'Get The Party Started', a Maja Posavec bit će Eminem s pjesmom 'Real Slim Shady'.

Ne propustite novu epizodu najgledanijeg showa već ove nedjelje, a sve ekskluzivne informacije potražite na službenoj stranici 'Tvoje lice zvuči poznato'.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene