Pravi je šarmer

Zbog njega je i Maja progovorila talijanski: Kod kuće nije zvijezda, ali u svijetu itekako znaju za njega

Lorenzo Guslandi (Foto: Instagram) Lorenzo Guslandi (Foto: Instagram) Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Lorenzo Guslandi (Foto: Instagram) Lorenzo Guslandi (Foto: Nova TV) Lorenzo Guslandi (Foto: Facebook) Lorenzo Guslandi (Foto: Instagram) Lorenzo Guslandi (Foto: Instagram) Lorenzo Guslandi (Foto: Instagram) Lorenzo Guslandi (Foto: Instagram) Lorenzo Guslandi (Foto: Instagram) Lorenzo Guslandi (Foto: Instagram) Lorenzo Guslandi (Foto: Instagram) +3 Lorenzo Guslandi (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Lorenzo Guslandi, natjecatelj sedme sezone Supertalenta, rola, putuje svijetom i snima zabavne videouratke.

22-godišnji Lorenzo Guslandi pravi je šarmer, kako i priliči jednom Talijanu.

Pogledaj i ovo Marko Orešković - 2 Ali sreća ga nije dugo pratila Simpatičnom Zagrepčaninu je pitanje o bosanskoj obitelji iz popularne serije donijelo početničku sreću, znate li vi odgovor oko kojeg on nije dvojio?

Lorenzo je roler iz Monze koji iza sebe ima brojna postignuća, a svoj je talent predstavio u trećoj emisiji sedme sezone Supertalenta. Osvojio je talijansko prvenstvo u rolanju, prvak je Europe, ali i svijeta. Lorenzo je počeo rolati sa 7 godina, studira komunikacije u 20-ak kilometara udaljenom Milanu, a u slobodno vrijeme putuje po svijetu i snima vlogove.

Simpatični i talentirani Talijan na Instagramu zasad ima nešto manje od 9000 ljudi, a njegovi videouradci su fantastični.

"Svaki dan treniram bez obzira na obveze. Po ljeti je lakše jer prethodno riješim ispite pa imam vremena za treniranje i natjecanja koja su uglavnom u ljetnim mjesecima. Profesori znaju čime se bavim i neki me podržavaju, dok je druge briga, ovisi od profesora do profesora", još nam je na audicijima otkrio Lorenzo.

Slobodnog vremena gotovo da i nema, a Hrvatsku je posjetio prvi put sa željom da taj sport popularizira i pred našom publikom. Zagreb ga je oduševio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LORENZO GUSLANDI (@bis_onte) on

"Sigurno da u Hrvatskoj postoje oni koji profesionalno rolaju, no ja ne poznajem nikoga pa se nadam da će se to promijeniti", poručuje, a u Italiji je već nastupio u jednom talent showu u kojem je s prijateljem dogurao do finala, no u osvajanju titule najtalenta spriječio ih je put na veliko natjecanje u Bangkok, zbog kojeg nisu stigli ispuniti svoje obveze.

"Kod kuće nisam zvijezda u javnosti, ali itekako znaju za mene u svijetu mog sporta. Imam dijabetes i zato želim dodatno promovirati svoj talent kako bih svima pokazao da se sve može. To me samo tjera da budem još bolji", odlučno poručuje Lorenzo te otkriva da trenutačno nema djevojku.

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene