Ljubav je u zraku

Ovih 10 slavnih parova dokazuje da ljubav može pobijediti sve, donosimo njihove zanimljive priče

Mila Kunis i Ashton Kutcher (Foto: Getty Images) Mila Kunis i Ashton Kutcher (Foto: Getty Images) Getty Images 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mila Kunis i Ashton Kutcher (Foto: Getty Images) Galerija

Donosimo ljubavne priče 10 parova koji dokazuju da je ljubav najvažnija na svijetu i bez nje se ništa ne može.

Dan zaljubljenih obilježavaju i brojne svjetske zvijezde, a dok neke ljubavne priče ne traju predugo, drugi njihovi kolege dokazuju suprotno. Donosimo popis najstabilnijih parova na svjetskoj sceni.

Ashton Kutcher i Mila Kunis

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Popularni par iz serije "Lude 70-e", Kelso i Jackie, postao je par i u stvarnom životu 2012. godine. Kunis je u intervjuu kasnije priznala da joj je Kutcher bio prvi dečko kojeg je poljubila, a priznala je da se vjenčala za svoju simpatiju s filmskog platna. Mila i Ashton vjenčali su se 2015. godine i roditelji su dvoje djece, kćeri Wyatt i sina Dimitrija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Magical weekend @disneyland An imagination tinderbox. That Walt guy had a vision.

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk) on

Princ Harry i Meghan Markle

Ovaj par zaista ne treba nikakav uvod. Upoznali su se na slijepom spoju, a spojila ih je zajednička prijateljica 2016. godine. Ostalo je povijest. Toliko su zaljubljeni da su se odrekli i kraljevske obitelji, a vjenčali su se 2018. godine. Sina Archieja dobili su u svibnju prošle godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“After many months of reflection and internal discussions, we have chosen to make a transition this year in starting to carve out a progressive new role within this institution. We intend to step back as ‘senior’ members of the Royal Family and work to become financially independent, while continuing to fully support Her Majesty The Queen. It is with your encouragement, particularly over the last few years, that we feel prepared to make this adjustment. We now plan to balance our time between the United Kingdom and North America, continuing to honour our duty to The Queen, the Commonwealth, and our patronages. This geographic balance will enable us to raise our son with an appreciation for the royal tradition into which he was born, while also providing our family with the space to focus on the next chapter, including the launch of our new charitable entity. We look forward to sharing the full details of this exciting next step in due course, as we continue to collaborate with Her Majesty The Queen, The Prince of Wales, The Duke of Cambridge and all relevant parties. Until then, please accept our deepest thanks for your continued support.” - The Duke and Duchess of Sussex For more information, please visit sussexroyal.com (link in bio) Image © PA

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Alex Rodriguez i Jennifer Lopez

Par se upoznao na bejzbolskoj utakmici 2005. godine, ali su se počeli viđati tek 12 godina kasnije. U ožujku prošle godine su se zaručili, a pred oltar će stati na ljeto ove godine. Osim što dijele zajednički život, s njima su sretna i njihova djeca koju imaju iz prijašnjih brakova, a prema priči njihovih prijatelja, ljubavna idila je savršena. Puno godina prije nego što su postali par Rodriguez je u jednom intervjuu priznao da mu je upravo Jennifer Lopez žena snova. Nekima se snovi ostvaruju baš onako kako treba.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I cannot even begin to explain what having you by my side means to me... I love riding thru life with you... my biggest supporter, my rock, my macho ♥️♥️♥️ #alexappreciationpost 📸 @stevengomillion

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Julia Roberts i Danny Moder

Znamo svi tko je Julia Roberts, no malo tko zna tko je njezin suprug s kojim je 17 godina u braku. Danny Moder radio je kao kamerman na setu filma "Mexican" u kojem je Roberts glumila 2000. godine. Ispričala je kako joj je taj film promijenio život zauvijek u pozitivnom smislu. "On je do danas ostao moj najdraži čovjek na svijetu." Julia i Danny roditelji su troje djece.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓♥️💓💓💓

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

Amy Schumer i Chris Fischer

Komičarka Amy Schumer u Netflixovu dokumentarnom filmu "Growing" ispričala je sve o problemima s trudnoćom prije nego što je dobila sina Genea u braku s Fischeromm. Amy je naglasila kako joj je suprug najveća podrška u životu, a otkrila je u jednom trenutku da je njemu dijagnosticiran autizam. "Zaljubila sam se u njega i ne bih ga mijenjala ni za koga na svijetu", zaključila je komičarka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If you had told me this year I would again be home watching the Oscars in my sweatpants I would have believed you. #makessense

A post shared by @ amyschumer on

Mandy Moore i Taylor Goldsmith

Moderne romanse nisu ništa novo kada su u pitanju društvene mreže, a glumica Mandy Moore ljubav je pronašla upravo tako. Poslušala je pjesmu benda Taylora Goldsmitha te joj se toliko svidjela da ju je podijelila na svom Instagramu. Goldsmith je to vidio i javio se glumici. Malo nakon toga počeli su se viđati, a vjenčali su se na skromnoj ceremoniji u studenom 2018. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Round 2. And I managed to score this handsome date for the night. #emmyweekend

A post shared by Mandy Moore (@mandymooremm) on

Tom Hanks i Rita Wilson

Glumac sa zavidnom karijerom iza sebe u braku je sa suprugom Ritom Wilson duže od 30 godina. Tom Hanks medijima je pričao da njihov put nije uvijek bio lak, no sve su prepreke nadišli. Riti je 2015. godine dijagnosticiran rak dojke, a bolest je njihovu vezu učinila još snažnijom. "Kada smo se prvi put vidjeli, znao sam da je Rita ona prava", ispričao je glumac jednom prilikom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

30 years on April 30. ‘88 To ‘18. Magic numbers. Hanx and @RitaWilson

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on

Kristen Bell i Dax Shepard

Nije lako pronaći pravu osobu, a pogotovo održati sretan brak. To zna i glumački par Kristen Bell i Dax Shepard, koji su sretni zajedno već nekoliko godina. "Vezu treba održavati, da to ne radimo, više ne bismo bili zajedno", rekla je glumica jednom prilikom. Par često zajedničke fotografije objavljuje na društvenim mrežama, a fanovi ih obožavaju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎃🎃🍊 (Jammies @happyhannas)

A post shared by kristen bell (@kristenanniebell) on

Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick

Carrie Bradshaw šest je sezona pokušavala uhvatiti onog pravog, a na kraju joj je to i uspjelo, u stvarnom životu glumica je od 1991. godine u sretnoj ljubavi. Sarah i Matthew istaknuli su da je njihov brak opstao toliko godina jer prihvaćaju promjene jedno u drugome, a često odlaze i na spojeve da bi vezu održali živom. "I dalje ga obožavam", ispričala je Sarah Jessica Parker u nekoliko navrata.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A classic American comedy A legendary playwright An actor whom I get to love onstage and off 2 actors, 6 roles Neil Simon's comedy about love, marriage, children and all the absurdity and heartbreak that can happen in suite 719 Plaza Suite is back on Broadway. Starring Matthew Broderick and his wife. Directed by John Benjamin Hickey I feel I've waited a lifetime. X, SJ 17 week limited run at Hudson Theatre beginning March 13th following a pre-Broadway run at Boston's @EmersonColonial For tickets and information please visit PlazaSuiteBroadway.com @PlazaSuiteBway​

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

Meryl Streep i Don Gummer

Legendarna glumica i njezin suprug u sretnom su braku više od 40 godina, a par je od samih početaka jako tajnovit kad je riječ o privatnom životu. Meryl i Don stvorili su obitelj zajedno i vole se već nekoliko desetljeća, a glumica je jednom prilikom rekla da je potrebno malo dobre volje i kompromisa da se brak održi, no treba i "zašutjeti tu i tamo", objasnila je.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene