Mean Girl

Zbog plavuše koja snima seksi video u hotelu najavila tužbu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Lindsay Lohan planira tužiti kreatora popularne video igre 'Grand Theft Auto V " za korištenje njezinog lika u promotivnom materijalu

Glumica Lindsay Lohan je navodno angažirala odvjetnike u podizanju tužbe protiv Rockstar Games, kreatora 'Grand Theft Auto' franšize. Naime, oni su u promo spotu koristili lik plavuše u crvenom bikiniju koja bježi od paparazza i snima seksi video u hotelu, a 'zločesta djevojka' Lohan se prepoznala u promo spotu.

Pogledaj i ovo Film Irska želja Za odmoriti mozak Film "Irska želja" ima sve elemente romantičnog filma- zgodnog frajera, do ušiju zaljubljenu ženu i prekrasnu lokaciju ali nešto mu ipak fali

Nakon odvikavanja izgleda vidno bolje... opa Lindsay!

Erik Kain iz Forbesa se oglasio i rekao kako su kreatori video igre vjerojatno imali Lindsay na umu prilikom stvaranja lika, ali i da je moguće da je lik kombinacija slavnih osoba, te da će to Lindsay biti teško dokazati. Neće joj biti jednostavno tužiti kompaniju koja je na toj video igri zaradila milijardu dolara u samo tri dana od njene promocije.

Lindsay iza sebe već ima jednu propalu tužbu protiv Pitbulla zbog stihova klevete i prezira u njegovoj pjesmi 'Give me everything' koji se odnose na nju.  Mlada glumica inače je poznata po skandalima i delinkventnom ponašanju, no zadnjih nekoliko mjeseci posvetila se zdravijem životu i vratila je svoj život na pravi put nakon što joj je i sama Oprah pružila priliku.

 DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene