Velika sretna obitelj

Poznati šarmer snimljen s 24 godine mlađom djevojkom, bila je dadilja njegove djece, a sada mu je i sama rodila jedno!

Liev Schreiber i Taylor Neisen Liev Schreiber i Taylor Neisen Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Liev Schreiber i Taylor Neisen - 2 Liev Schreiber i Taylor Neisen - 1 Liev Schreiber i Taylor Neisen - 3 Liev Screiber i Taylor Neesen - 8 Liev Screiber i Taylor Neesen Liev Screiber i Taylor Neesen - 7 Liev Screiber i Taylor Neesen - 6 Liev Screiber i Taylor Neesen - 5 Liev Screiber i Taylor Neesen - 4 Liev Schreiber s obitelji - 3 +12 Liev Schreiber s obitelji - 2 Galerija

Liev Schreiber i Taylor Neisen snimljeni su New Yorku u šetnji s nedavno rođenom kćeri Hazel Bee.

Holivudski glumac Liev Schreiber snimljen je sa svojom 24 godine mlađom partnericom Taylor Neisen prvi put nakon što su dobili kćer kojoj su dali ime Hazel Bee.

55-godišnji Liev i 31-godišnja Taylor šetali su se ulicama New Yorka s kćerkicom u kolicima, a bilo je to njihovo prvo pojavljivanje nakon što su posljednji put viđeni u kolovozu dok je ona još bila u trudna.

Glumac je sretnu vijest o prinovi objavio na svom Instagramu i pritom otkrio i slatko ime koje su joj odabrali.

"Jako sam sretna što je Hazel Bee napokon ovdje. Stigla je rano ujutro 27. kolovoza i otad nam je svaki dan kao san. I mama i beba su sretne i zdrave. Hvala svima na ljubavi i podršci", napisao je uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Liev Schreiber (@lievschreiber)

Liev već ima dvoje djece s bivšom partnericom, 54-godišnjom glumicom Naomi Watts, 16-godišnjeg Alexandera 15-godišnjeg Samuela Kaia, a njima je nekad dadilja bila upravo Taylor. Njih dvoje tako su se i upoznalo, a nakon što su se Liev i Naomi razveli, on je utjehu pronašao u njoj.

Kada su počele kružiti prve glasine da su zajedno, glumčev glasnogovornik inzistirao je na tome da je Taylor dobra prijateljica koja tu i tamo pomaže oko djece, no brzo je svima postalo jasno da to nije istina.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Vrdoljak Vanna Ivana Vrdoljak Vanna Ivana Vrdoljak Vanna Ivana Vrdoljak Vanna +24 Vanna Vrdoljak - 3 Celebrity Prezgodna Vanna u kratkim hlačicama istaknula svoje najjače adute i pokazala da joj godine ništa ne mogu!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 2 Bianca Censori i Kanye West - 4 Bianca Censori i Kanye West - 3 Bianca Censori i Kanye West - 5 +27 Bianca Censori i Kanye West - 1 Celebrity Grudi je prekrila samo prozirnom trakom što je većinu zgrozilo, a gađenje je izazvao i još jedan detalj na njoj jer - takva je izašla na ulicu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene