''I što sada reći...''

Lana Klingor Mihić objavila video na koji svi plaču: ''Tad mi postaje teško, stvori se ogromna knedla u grlu, a suze više ne mogu kontrolirati''

Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić - 4 Lana Klingor Mihić - 5 Lana Klingor Mihić - 8 Lana Klingor Mihić - 7 Lana Klingor na Dori 2007. godine Lana Klingor Mihić - 2 Lana Klingor Mihić - 3 Lana Klingor Mihić - 2 Lana Klingor Mihić - 3 +15 Lana Klingor Mihić - 5 Galerija

Lana Klingor Mihić na poseban je način obilježila desetu godišnjicu braka sa suprugom Antom.

Pjevačica Lana Klingor-Mihić na Instagramu je objavila video u kojem je skupila mnoštvo životnih trenutaka s kćerkicama i suprugom Antom povodom njihove desete godišnjice braka. 

Pogledaj i ovo Lana Klingor Mihić BILA JE NA METI MEDIJA Lana Klingor Mihić otvoreno progovorila o periodu samohranog majčinstva: "Dobila sam trudove i samu sebe sam odvela na porod"

"Silno urezan u moje sjećanje je trenutak kad mi je prije 15-ak godina Bruno Kovačić pustio ovu pjesmu, za koju nisam sigurna jesam li je ikad izdala ili nisam. I onda i sada, kad je slušam, držim se dobro do zadnjeg dijela pjesme… Tad mi postaje teško, stvori se ogromna knedla u grlu, a suze više ne mogu kontrolirati. Tada mi je tekst ove pjesme bio neki neostvarivi san, scenarij koji želi svaka djevojka, a šanse da moj bude baš takav bile su nevjerojatno male. Nikada neću zaboraviti naš prvi susret i onaj pogled ispod tribine. U tom trenu znala sam da si mi suđen kao moj prvi i posljednji", napisala je na početku pa nastavila:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐋𝐚𝐧𝐚 𝐊𝐥𝐢𝐧𝐠𝐨𝐫 𝐌𝐢𝐡𝐢𝐜 (@lanatheklingor)

"Danas, kada slavim 10 godina kao tvoja supruga, shvaćam da je ova pjesma naša realnost i idealan trenutak da oživi u ovom suludom digitalnom svijetu. Ustvari ne postoje riječi dovoljno velike i snažne da opišu sve moje emocije. Već sam ti toliko toga rekla i već toliko toga znaš. U ovih 10 godina stvarno smo daleko dogurali, imali smo i imat ćemo puno lijepih i teških trenutaka jer niti jedan brak nije idealan. Dapače, ponekad je jako teško, tebi sa mnom pogotovo."

Nakon toga za kraj je objasnila kako nakon deset godina i svega još uvijek želi biti baka iz ove pjesme.

"Još uvijek želim svoju starost uz tebe, naše unuke i klupicu ispod našeg drveta. Ne veselim se starosti, ali se veselim starenju uz tebe. Hvala našim predivnim djevojčicama koje su danima pregledavale naše arhive da bi stvorile ovaj video - još uvijek ne mogu vjerovati da se nisu izlajale. Lijepo smo ih odgojili… zar ne? I na tome sam ti zahvalna, što osim za ulogu supruga zaslužuješ i onu za oca desetljeća. Volim te, do svog posljednjeg daha. Tebe i zauvijek samo tebe. Sretna ti godišnjica braka", poručila je Lana svom mužu.

"Wow, Lana", "Nema dalje", "I što sada napisati i reći", "Rasplakala si me", "Ovo je neprocjenjiva uspomena", "Plačem, prekokrasno", samo su neki od komentara.

Inače, Lana je majka triju kćeri Kiare, Marle i Mike, a sa suprugom Antom Mihićem u sretnom je braku od 2013. godine.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West Kanye West i Bianca Censori - 1 Kanye West i Bianca Censori - 2 Kanye West i Bianca Censori - 3 +12 Kanye West i Bianca Censori - 4 Celebrity Bizarna obuća kontroverznog repera skrenula je pažnju i s bujnih oblina koje je njegova nova supruga servirala javnosti!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Silvia Dvornik, Ana Gruica, Iris Rajčić i Sonja Dvornik Silvia Dvornik Silvia Dvornik i Anamarija Asanović Sonja Kovač, Silvia Dvornik i Anamarija Asanović +28 Sonja Kovač, Silvia Dvornik i Anamarija Asanović Nekad i sad Silvia Dvornik prisjetila se 2019. kad je pozirala s još tri dobro poznate splitske dame, pogledajte koliko su se promijenile od tada!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene