"naputovala se i u maminom trbuhu..."

Lana Jurčević objavila nove fotografije sa samozatajnim partnerom i njihovom kćerkicom : "Naše prvo romantično putovanje!"

Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević i Kristina Zubac Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević +19 Lana Jurčević - 8 Galerija

Lana Jurčević s obitelji se uputila na Ibizu, a osim partnera i kćerkice, društvo joj prave i njezine prijateljice.

Naša pjevačica Lana Jurčević nedavno je rodila svoje prvo dijete, kćerkicu Maylu Lily, a da uživa u majčinstvu, govore brojne njezine objave na društvenim mrežama.

Sada se pjevačica s obitelji uputila na odmor u Španjolsku, a na objavljenim fotografijama pozirala s kćerkicom  zrakoplovu. 

"Naše prvo romantično putovanje, gdje drugdje nego na Ibizu. Maki nam raste kao gljivica poslije kiše, već je ogromna. I predobra cijelo vrijeme. Naputovala se i u maminom trbuhu i napartijala na maminim koncertima, tako da je svoj na svome i sad", napisala je u opisu objave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

Lanin partner Filip je također otputovao s njima na odmor, a pjevačica je ranije otkrila da im društvo prave i njezine prijateljice. S Lanom je u Španjolsku, između ostalih, otputovala Kristina Zubac, supruga NBA košarkaša Ivice Zupca.

Podsjetimo, Lana je krajem prošle godine postala majka. S dugogodišnjim partnerom Filipom Kratofilom dobila je kćer, čije je ime dugo skrivala od javnosti, a nedavno je konačno otkrila da se zove Mayla Lily. Pjevačica je imala kompliciranu trudnoću i težak porod, a o svemu je pisala na svojem blogu.

Nedavno je održala i prvi k0oncert nakon poroda, a više o tome pročitajte OVDJE.

Pogledaji ovo Lana Jurčević i Kristina Zubac Celebrity Lana Jurčević uživa na Ibizi u društvu atraktivne supruge naše NBA zvijezde: "Neka nam guze malo vide puta"

Pogledaji ovo Lana Jurčević Celebrity Lana Jurčević prošetala se s kćeri, a svi pričaju o seksi outfitu koji je odabrala za izlazak!

Pogledaji ovo Lana Ujević - 7 Celebrity Udala se naša simpatična glumica koju smo gledali u domaćoj hit-seriji, pokazala je djelić atmosfere nakon što je izrekla ''da''!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad i Senka Bjelica - 1 Nenad i Senka Bjelica - 2 Nenad i Senka Bjelica - 3 Nenad i Senka Bjelica - 4 +16 Nenad i Senka Bjelica - 5 Celebrity Suprugu Nenada Bjelice nemamo često priliku vidjeti, a on se u nju zaljubio na prvi pogled!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Željko Samardžić Željko Samardžić Željko Samardžić Željko Samardžić +20 Željko Samardžić - 2 Clubzone Željko Samardžić prvi put stiže u Arenu Varaždin, potvrđen je datum dugoočekivanog koncerta

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene