To samo ona može

Kao u bajci: Najmlađa milijarderka pohvalila se fotkama raskošne proslave rođendana

Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) +0 Kylie Jenner (Foto: Profimedia) Galerija

Kylie Jenner proslavila 22. rođendan na luksuznoj jahti u Italiji.

Najmlađa američka milijarderka i članica klana Kardashian Jenner, 22-godišnja Kylie proslavila je svoj rođendan i to na 250 milijuna dolara vrijednoj jahti u blizini talijanskog otoka Caprija.

Pogledaj i ovo showbuzz Veliko slavlje Vrtoglavi iznos za proslavu rođendana najstarijeg sina, slavni roditelji nisu štedjeli za svog ljubimca

Očekivano, Kyliena proslava bila je raskošna i luksuzna, a na nju je potrošila milijune i milijune dolara. Samo najam jahte kojom plovi u društvu obitelji i prijatelja dnevno stoji 7,8 milijuna dolara, a njezini putnici uživaju u sauni i bazenu, a na raspolaganju im je i salon za uljepšavanje.

Fotografije s jahte Kylie je podijelila sa svojom vojskom obožavatelja na profilu na Instagramu te otkrila kako je na proslavi rođendan odlučila izmijeniti dvije haljine, jednu kraću ružičastu i dužu bijelu, obje načinjene od perja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Cijeli brod je bio ukrašen balonima, velikom cvjetnom skulpturom u obliku broja 22, ispijali su se osvježavajući kokteli, uživalo se u bogatoj gozbi, a ekipa se tijekom dana ludo zabavljala u moru.

Kylieno slavlje nije propustio ni njezin dečko, reper Travis Scott koji ju je iznenadio raskošnom dijamantnom ogrlicom u obliku usana.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Instagram) Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) +11 Kaitlynn Carter (Foto: Instagram) Celebrity Slavni par razvodi se nakon 7 mjeseci braka, ona snimljena u strastvenom poljupcu s drugom ženom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene