Kaže da se ošišala

Kristina Mandarina pohvalila se novom frizurom, ali s obzirom na fotku čini se da kosu nitko nije primijetio na prvu

Kristina Penava - 3 Kristina Penava - 3 Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava - 3 Kristina Penava - 4 Kristina Penava Mandarina +0 Kristina Penava Galerija

Kristina Mandarina Penava na Instagramu je objavila fotografiju kojoj je, kako stoji u opisu, bio cilj pohvaliti se novom frizurom.

Nakon što se u kratkom roku proslavila kao prodavačica mandarina, 22-godišnja Kristina Penava na Instagramu je stekla brojne pratitelje s kojima redovito dijeli svoje golišave fotografije.

Pogledaj i ovo Kristina Penava - 1 novi zahvat? Kristina Mandarina pokazala kako izgleda bez šminke, no pažnju su ukrale njezine nikad veće usne

Iako smo je navikli viđati u raznim provokativnim izdanjima, sada je otišla korak dalje i objavila je fotku u toplesu, i to kako bi pokazala svoju novu frizuru.

"Šišanje", napisala je u opisu fotke na kojoj su rijetki gledali u njezinu kosu jer je pozirala bez majice i rukom prekrila svoje bujne grudi. Opciju komentiranja odavno je isključila na svojem Instagramu, no sudeći prema lajkovima čija brojka ne prestaje rasti, prizor je oduševio njezine pratitelje.

Podsjetimo, Kristina je domaćoj javnosti postala poznata 2019. godine kada su njezine fotografije sa štanda na kojem je prodavala mandarine obišle Hrvatsku, a tako je stekla i svoj poznati nadimak.

Nakon toga se podvrgnula brojnim estetskim zahvatima o kojima je progovorila i u showu Nova TV "Farma more i maslina" u kojem se natjecala prošle godine.

"Tu su mali fileri na usnama, mislim da je to sasvim normalno, i naravno operacija grudi, možda malo obrve. Radila sam nedavno neki zahvat, to je malo zatezanje lica, ništa pretjerano. Trudim se izgledati što prirodnije'', ispričala je tada pjevačici Maji Bajamić, koja je također sudjelovala u showu.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Celebrity Prva fotografija Maje i sina skupa! Šuput zabilježila predivan majčinski trenutak i sve rastopila prizorom

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Intsgaram) Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) Andreja Kramarić (Foto: Instagram) +0 Andrej Kramarić s djevojkom (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Celebrity Divne vijesti! Andrej Kramarić postat će tata, a otkrio je i točan datum vjenčanja s prelijepom Mijom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene