napustio show

Kristijanu su u Survivoru najteži bili verbalni sukobi, a jednu osobu je izdvojio: "Nije mi se svidio taj sebičan stav"

Kristian Rauch Kristian Rauch Nova TV 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kristian Rauch - 1 Kristian Rauch - 2 Kristian Rauch - 3 Kristian Rauch - 4 Kristian Rauch Kristian Rauch - 11 +0 Kristian Rauch Galerija

Kristian Rauch napustio je show Survivor pa je za DNEVNIK.HR prepričao svoje iskustvo.

Fitness instruktor i računalni tehničar Kristian Rauch napustio je show Survivor, a za DNEVNIK.HR otkrio je žali li sada zbog prijave u show i je li očekivao da će ispasti.

Pogledaj i ovo Katia Žunić Evo tko su njeni favoriti Mlada Katia iz Rijeke napustila je "Survivor", izlazak iz showa nije joj baš lako pao: "Naravno da mi nije svejedno, ali..."

"S obzirom na to kakvi su se razgovori vodili prije nominacije, mogao bih reći da sam očekivao ovakav ishod. Nije mi žao jer je za mene ovo bio jedan osobni razvoj i škola, a sve ono što sam trebao postići sam i postigao", kaže Kristijan.

Otkrio nam je i što ga najviše veseli oko povratka u civilizaciju.

"Najviše me vesele obitelj, prijatelji, treninzi, izlasci, putovanja, mamina kuhinja, kolege s posla, produktivnost i nove prilike – bilo u privatnom ili poslovnom segmentu života", govori.

Kristijan se nada i kako će mu sudjelovanje u showu poslužiti kao odskočna daska za dalje.

"Volio bih iskoristiti ovo iskustvo za stvaranje novih poslovnih prilika, bilo to u svijetu medija, fitness industrije, pronalaženje partnera za realizaciju interesantnih ideja i sudjelovanje u javnim događanjima unutar kojih bih mogao participirati svojim stavovima, načinom razmišljanja i iskustvom. Blago rečeno, otvoren sam prema svemu", kaže.

A kako će pamtiti iskustvo u Survivoru?

"Survivor ću pamtiti po tome što me podsjetio na to tko sam kao čovjek u biološkom smislu te što sam u stanju činiti kada mi je najteže", ističe.

Dodaje i kako bi se ponovno upustio u sličnu avanturu.

"Kada bih imao priliku ponoviti slično iskustvo kao što je Survivor definitivno bih prihvatio, ali bih se idućeg puta volio okušati u nečemu što uključuje drugačije uvjete, tematiku i cilj od ovoga što sam već jednom prošao", kaže Kristijan.

Priznaje i da je cijelo iskustvo bilo puno napornije nego što je očekivao.

"Ovo kroz što sam prošao bilo je izvan svih mojih očekivanja, a najteže mi je palo kada je dolazilo do verbalnih sukoba jer po prirodi nisam konfliktna osoba", naglašava.

Kaže i da se sa svima zbližio i veseli se ponovnom susretu.

"Zbližio sam se sa svim kandidatima jer smo svi prolazili kroz isti proces emotivnog, fizičkog i psihičkog sazrijevanja i čeličenja. Nitko mi neće nedostajati jer ću ih sve vidjeti ubrzo nakon završetka showa", govori Kristijan.

Ipak, ističe jednu osobu koja mu je zasmetala.

"Nema te osobe koja mi je išla na živce iz razloga što su oscilacije u raspoloženjima izuzetno velike, stoga sam se trudio da ne reagiram previše emotivno na određene provokacije ili stavove pojedinaca i staviti se u poziciju promatrača. Jedino što mi se nije svidjelo je Miličin sebični stav jednome trenutku kada se plavi tim zauzeo za zdravlje oba tima", kaže.

Ispričao nam je i kakva je atmosfera među kandidatima kada se ugase kamere.

"Nakon što se ugase kamere, atmosfera je dosta mirna jer smo svi umorni i gladni. Često se vode konstruktivni razgovori koji se tiču odnosa u timu i performansi na terenu tijekom igara".

A tko su mu favoriti za pobjedu?

"Nemam favorita jer je Survivor nepredvidiva igra i svašta može dogoditi, pa doslovno svatko može pobijediti", iskreno kaže.

Za kraj ima poruku za sve koji razmišljaju o prijavi u Survivor.

"Svima koji bi se htjeli prijaviti na Survivor poručio bih da probaju biti bez hrane pokoji period, da se spreme fizički i psihički te da riješe sve repove koje vuku sa sobom kroz život", napominje Kristijan.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene