Nemaju simptome

Korona na Euroviziji: Pozitivan test kod članova portugalske delegacije, smješteni su u karantenu i zna se daljnji protokol!

Maro - Portugal Eurovizija 2022 - 3 Maro - Portugal Eurovizija 2022 - 3 Youtube 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Maro - Portugal Eurovizija 2022 - 3 Maro - Portugal Eurovizija 2022 - 9 Maro - Portugal Eurovizija 2022 - 4 Maro - Portugal Eurovizija 2022 - 7 Maro - Portugal Eurovizija 2022 - 1 Maro - Portugal Eurovizija 2022 - 2 Maro - Portugal Eurovizija 2022 - 5 Maro - Portugal Eurovizija 2022 - 6 Maro - Portugal Eurovizija 2022 - 8 Maro - Portugal Eurovizija 2022 - 10 +0 Mia Dimšić Galerija

Korona virus uspio je probiti u pripreme za Euroviziju, a pozitivna je članica portugalske grupe koja će ostatak boravka u Italiji provesti u karanteni.

S obzirom da pandemija korona virusa još nije završila, i ovogodišnje natjecanje za pjesmu Eurovizije organizirano je prema epidemiološkim mjerama, a korona je navodno sustigla jednu od natjecateljica.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna - 4 Što vi kažete? Baby Lasagna odradio drugu probu za Eurosong, promijenio je jedan detalj na sebi, evo kako su obožavatelji reagirali na to!

Pjevačica koja bi trebala predstavljati Portugal pod umjetničkim imenom Maro pokazala se pozitivna na rutinskom testu u Torinu, a pjevačica se osjeća dobro i ne pokazuje simptome.

Ostali članovi njezine delegacije također su pristupili PCR testu te su vraćeni u hotel i smješteni u izolaciju, a za ostale natjecatelje definirano je da nose maske prilikom kretanja prostorima za pripreme i održavanje Eurovizije.

Prema Protokolu o zdravlju i sigurnosti koji je na snazi za Pjesmu Eurovizije 2022., ostatak delegacije nije obvezan ući u izolaciju ili karantenu, ali, u skladu s talijanskim zakonom, mora nositi FFP2 maske cijelo vrijeme unutar i izvan mjesta održavanja.

Iako su na službenoj stranici Eurovizije prvo napisali da je ''ona'' pozitivna, sada su to promijenili u ''oni'' pa se sada nagađa da je pozitivno i više članova portugalske delegacije, piše Eurovision Wold stranica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)

Portugal bi trebao nastupati u prvoj polufinalnoj večeri 10. svibnja, baš kad i naša Mia, a hoće li Portugal nastupiti i kada bi se to trebalo dogoditi saznat će se u sljedećim službenim priopćenjima.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Hadid - 6 Bella Hadid - 5 Bella Hadid - 2 Bella Hadid - 4 +1 Bella Hadid - 1 Celebrity Nikad golišavije izdanje jedne od najljepših žena svijeta: Preskočila je odjeću i za izlazak obukla samo seksi donje rublje

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Dimšić Mia Dimšić - 3 Mia Dimšić - 3 Mia Dimšić +4 Mia Dimšić - 2 Celebrity Pogledajte kako je Mia Dimšić odradila prvu probu u Torinu, reakcije fanova Eurosonga su podijeljene

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene