Skinuo se do kraja

Scena za pamćenje: Zgodni glumac u razgolićenom izdanju oborio s nogu gledateljice hit-serije

Konstantin Haag Konstantin Haag Konstantin Haag/Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Konstantin Haag Konstantin Haag Konstantin Haag Konstantin Haag Jagoda Kumrić i Konstantin Haag (Foto: Instagram) Konstantin Haag (Foto: Instagram) Konstantin Haag (Foto: Instagram) Konstantin Haag (Foto: Nova TV) Konstantin Haag (Foto: Dnevnik.hr) +0 Konstantin Haag (Foto: Nova TV) Galerija

Konstantin Haag skinuo se na setu serije "Drugo ime ljubavi" i snimio scene koje će njegove obožavateljice još dugo pamtiti.

 

Pogledaj i ovo Konstantin Haag Jeste li probali već? Zvijezda domaće serije otkrila nam je što bi svaki muškarac u životu trebao probati: "Nema ništa teže"

Mladog glumca Konstantina Haaga domaća publika ima priliku pratiti u seriji Nove TV "Drugo ime ljubavi", u ulozi buntovnika Gorana Šarića čije je jedno od posljednjih pojavljivanja ženski dio publike ostavio bez teksta.

Naime, Konstantin se pokazao kao pravi profesionalac i bez problema se pred kamerama u potpunosti razgolitio, pokazao svoju top formu i stvorio scene za pamćenje.

Mladi se glumac dosad pokazao kao skromna osoba, naročito što se tiče obožavateljica.

"Najvažnije mi je odraditi projekt što bolje, a što će to donijeti, vidjet ćemo. Vjerojatno ću uspjeti odgovoriti na njihove poruke na društvenim mrežama", rekao nam je Konstantin uoči početka emitiranja serije.

Da je skromnost prije svega vrlina prepoznala je i glumica Jagoda Kumrić, koja je također dio glumačke postave hit-serije pa se između njih dvoje rodila ljubav.

"Proživljavam divno razdoblje, imam predivnu djevojčicu koja je centar mog svijeta, s njezinim sam ocem u korektnim odnosima, trenutačno radim posao u kojem zaista uživam i u sretnoj sam vezi s osobom koja mi pruža veliku podršku", izjavila je Jagoda za Story.

Par ne krije vezu u kojoj su oboje sretni i uživaju, a njihovi kolege i bližnji smatraju da su predivan par.

Sve o seriji "Drugo ime ljubavi" čitajte na službenoj stranici

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Cardi B i Offset (Foto: Instagram) Cardi B i Offset (Foto: Instagram) Cardi B (Foto: Instagram) +0 Cardi B (Foto: Instagram) Celebrity Otelo se kontroli: Supruga je za rođendan počastila dekolteom s kojeg ni on nije mogao skinuti pogled

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene