Dame u plavom

FOTO Kolinda ili Kate - Koja je p(l)rava kraljica stila?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovu boju dame biraju...

Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton, posjetila je tvornicu Emma Bridgewater, a pritom je odijenula plavi MaxMara kaput i njezine omiljene Jimmy Choo cipele.

Pogledaj i ovo Princ Louis i princeza Charlotte Zasad ništa Nestašni princ Louis slavi rođendan, ali jedna stvar ove je godine izostala i obožavatelji kraljevske obitelji pomalo su razočarani

Organizirana je humanitarna akcija na kojoj su se prodavale šarene šalice kako bi se pomoglo dječjim bolnicama, a Kate je pomogla u dizajniranju šalica.

Modni odabir predsjednice Kolinde Grabar Kitarović - Dama u plavom oduševila na inauguraciji

Plava je očito kraljevska boja, a čini se da to zna i novoizabrana predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, koja očito prati trendove. Ogrtač kraljevski plave boje ispod kojeg je bila istobojna haljina s vezenim detaljem na struku, ziheraški je upotpunjen torbicom i cipelema Anite Zannotiti Štulec u istoj boji. Cijeli stajling zaokružio je decentan nakit, također izrade domaćih obrtnika. Zlatar Paško Dodić zadužen je za naušnice i prsten tradicionalnog izgleda. U cijeloj priči modna struka pronašla je tek sitne zamjerke.

Ovog se puta Kate mora malo zabrinuti jer ju je Kolinda preduhitrila i zasjala u plavoj haljini i kaputu na svojoj predsjedničkoj inauguraciji. Što vi kažete, kojoj plava bolje stoji?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene