''plačem i šutim''

Kolege i prijatelji zauvijek se opraštaju od glumca Nenada Cvetka: ''Zbogom maček, bok ribica..''

Nenad Cvetko i Rade Šerbedžija Nenad Cvetko i Rade Šerbedžija Sanjin Strukic/Pixsell 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Cvetko - 5 Nenad Cvetko - 4 Nenad Cvetko - 3 Nenad Cvetko - 2 Nenad Cvetko - 1 Nenad Cvetko +0 Nenad Cvetko i Rade Šerbedžija Galerija

Kolege i prijatelji opraštaju se od Nenada Cvetka, poznatog hrvatskog glumca koji je preminuo u 54. godini nakon teške bolesti.

Glumac Nenad Cvetko preminuo je nakon borbe s karcinomom u 54. godini, a njegovi shrvani prijatelji sada se opraštaju od njega na društvenim mrežama.

Među prvima se javio glumac Siniša Ružić.

"Zbogom maček, bok ribica. Hvala ti na povjerenju, prijateljstvu, i što si bio tako čaroban glumac. Toliko toga bi se moglo pričati. Sve znaš", napisao je uz njegovu crno-bijelu fotografiju.

Poznati kritičar Anđelo Jurkas također mu je posvetio nekoliko riječi.

"Nenad Cvetko - jedan od onih glumaca čije lice i glumačku ekspresiju jednom vidiš i ne zaboraviš. I jedan od onih toliko toliko toliko premalo korištenih faca domaćeg filma. Rijetki su ga kužili i koristili koliko bi talent opravdao i bio pamćen po puno više od epizoda u sapunicama. Sjajna drametina Ti mene nosiš ili zajebancija Narodni heroj Ljiljan Vidić kamo god je stavljen, profunkcionirao je. Lik poput Frane Dijaka i taj profil glumaca koji mogu vjerojatno sve, ali iz nekog razloga (nimalo nejasno kojeg) to sve ih zaobiđe. Kad si u pedesetima mlad i preran za odlaske ne bi smrt prestigla činjenicu koliko je sjajan tip bio", napisao je Anđelo.

"Umro je dobar Čovjek i Glumac Nenad Cvetko. Znamo se dugo. Od njegovih studentskih dana. Gledao sam gotovo sve njegove predstave. Mnogo smo puta zaružili kod Pave. Bio je DOBAR, blag, obazriv, pričljiv, poseban. I na sceni, i kada se ugase reflektori. Kad je Cvetko bio Cvetko, On, privatno. Skroman. Nenametljiv. Susretali smo se i kada je išao po sina u vrtić. Tješio me kad je umro Matija: ''Što da ti kažem, Branko, nema riječi. A da odemo na kavu i šutimo?'' Dragi moj Cvetko, plačem i šutim", napisao je Branko Vukšić.

Prije dvije godine slučajno je sam otkrio kvržicu na vratu, a u jednom je trenutku i ostao bez glasa. Potom mu je dijagnosticiran karcinom glave i vrata.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Cvetko Nenad Cvetko - 5 Nenad Cvetko - 4 Nenad Cvetko - 3 +1 Nenad Cvetko - 2 Celebrity Poznati domaći glumac preminuo nakon borbe s teškom bolesti, imao je samo 53 godine

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Šimunić - 4 Josip Šimunić - 3 Josip Šimunić - 2 Josip Šimunić - 1 +12 Josip Šimunić Celebrity Bivši Vatreni progovorio je o gubitku kćeri nakon čega se povukao iz javnosti: ''Ne mogu se ljutiti na Boga. Da nije bilo dragog Boga i molitve, da nije bilo krunice...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene