Tko bi rekao...

Ovako Kim Kardashian komantira Kanyeovu prevaru!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian je s najboljim prijateljem izašla u šetnju, a onda su je novinari počeli 'bombardirati' pitanjima.

Tijekom ovog tjedna u američkim mediima objavljena je priča Leyle Ghobadi, mlade manekenke koja tvrdi kako je bila ljubavnica Kanyea Westa kad je on već počeo izlaziti s Kim Kardashian.

>> Leyla Ghobadi tvrdi kako je Kanye s njom prevario Kim - Pogledajte je polugolu!

Pogledaj i ovo Bianca Censori i Kanye West opet sablaznila slučajne prolaznike U potpuno prozirnoj haljini ovaj put nije ni pokušala sakriti izložene dijelove tijela, bljeskovi aparata otkrili su baš sve!

Nakon toga, ubrzo se par oglasio putem svog menadžmenta tvrdeći kako ništa od toga nije istina.

Sama Kim tijekom dana nije ništa komentirala, ali je tijekom četvrtka izašla s najboljim prijateljem Jonathanom Chebanom te se pred novinarima i njihovim upitima da komentira cijelu aferu samo nasmijala.

Trudna reality zvijezda očigledno vjeruje svom dragom jer se čini kako se ni najmanje nije uzrujala na ove medijske napise.




'Ova vijest će uništiti obitelj Kardashian'

Kako donosi američki časopis Star, Kanye je navodno Leyli rekao kako je njegova veza s Kim samo za javnost te da to nije ništa ozbiljno!

'Ova vijest će uništiti obitelj Kardashian, to je loše, jako loše, jednostavno je sramotno. Ali da sam ja Kim i da trebam svaki trenutak roditi dijete, željela bih to znati', objasnila je Leyla zašto je odlučila izaći u javnost s tim informacijama.

Par se navodno upoznao još prošlog srpnja dok je manekenka bila među brojnom publikom na njegovom kocertu u Atlantic Cityju te je tad sve krenulo. Navodno je i Kim bila na tom koncertu, ali je Kanye poslao jednog od zaštitara da mladoj ljepotici kaže da dođe u backstage. Nakon druženja, Kanye ju je pozvao u svoju hotelsku sobu, tvrdi mlada manekenka.

Odgovorila na napade fanova slavnog para putem Twittera

'Prvo smo se malo mazili, a onda smo odjednom bili goli i seksali se', govori otvoreno 24-godišnjakinja. Navodno su se opet sreli krajem listopada 2012. godine, kad je Kim već bila trudna, ali nakon tog susreta Leyla je navodno odbila ponovno se naći s repreom koji ju je zvao prošli vikend. 'Sad znam da je Kim trudna i nema šanse da nastavim s ovim!'

Isti dan Leylu su napali fanovi Kanyea i Kim, a ona im je odgovorila putem Twittera.

'Bio je veoma agresivan tijekom upucavanja', napisala je na Twitteru 24-godišnja konobarica odgovaravši tako na pitanja zainteresiranih fanova poznatog para diljem svijeta.

'Priznajem kako nisam bila prisiljena imati seksualni odnos s njim - jednostavno me ponijela situacija. Obožavam ga', napisala je Leyla koja je Kanyea upoznala u srpnju prošle godine na njegovom koncertu u Atlantic Cityju.

'Kanye mi je rekao da je veza s Kim samo predstava za javnost'

Kako donosi američki časopis Star, Kanye je navodno Leyli rekao kako je njegova veza s Kim samo za javnost te da to nije ništa ozbiljno!

No, na njezine riječi odgovorio je Kanye putem svog menadžmenta tvrdeći kako ništa od toga nije istina. Isto je javnosti uputila i Kim Kardashian.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene