Pozvala je i nju...

Pogledajte fotografije s luksuzne rođendanske proslave Kim Kardashian, jedna gošća posebno je sve razljutila: "Zar stvarno ona?!"

Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Proslava rođendana Kim Kardashian - 1 Proslava rođendana Kim Kardashian - 9 Proslava rođendana Kim Kardashian - 8 Proslava rođendana Kim Kardashian - 7 Proslava rođendana Kim Kardashian - 6 Proslava rođendana Kim Kardashian - 2 Proslava rođendana Kim Kardashian - 4 Proslava rođendana Kim Kardashian - 3 Proslava rođendana Kim Kardashian - 5 Kim Kardashian +20 Kim Kardashian Galerija

Kim Kardashian proslavila je 43. rođendan u jednom luksuznom restoranu na Beverly Hillsu, ali jednim je potezom razočarala svoje obožavatelje.

Kim Kardashian je proslavila svoj 43. rođendan i to u restoranu Funke na Beverly Hillsu kamo je pozvala brojne poznate face uključujući Hailey Bieber, Lauren Sánchez i Ivanku Trump.

Kim je na svom profilu na Instagramu objavila dio slavljeničke atmosfere i objavila fotografije na kojima je okružena članovima obitelji i slavnim prijateljima, uključujući njezinu majku Kris Jenner, sestre Khloé Kardashian, Kendall Jenner i Kylie Jenner.

"Blagoslovljena sam jer sam osvojila jackpot s ovim prijateljima! Nisam mogla ni sanjati da ću biti toliko sretna što ove djevojke mogu zvati svojim prijateljicama. Hvala svima na ljubavi povodom mog rođendana", napisala je Kim uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kim Kardashian (@kimkardashian)

Na proslavi je nosila crvenu haljinu koja je savršeno istaknula njezine obline, a na poklon je dobila tortu ukrašenu prikazom naslovnice časopisa Fortune na čijoj je naslovnici bila, a koji ju se uvrstio među 100 najmoćnijih žena na svijetu.

Kim je povodom rođendana dobila tisuće čestitke svojih obožavatelja, ali neki su je u komentarima kritizirali zbog prijateljstva s Ivankom Trump, kćeri bivšeg predsjednika SAD-a i pitali se što ona radi na njezinoj proslavi, no reality zvijezda na takve se komentare nije obazirala i odlučila ih je ignorirati.

"Kim, zašto je Ivanka ovdje?", "Je li to Ivanka?", "Samo ne Ivanka", "Ivanka je bila, baš slatko... Ili ne", "Stvarno Ivanka?", neki su od komentara koje je zbog toga dobila.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 4 +26 Aleksandra Prijović - 3 Celebrity Aleksandra Prijović posegnula je u svoj album pa pokazala kako je izgledala s 14 godina, o ovakvoj karijeri tad je samo sanjala!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 3 Albina Grčić - 4 Albina Grčić - 5 Albina Grčić - 2 +28 Albina Grčić - 6 Celebrity Zgodna Albina podijelila je novu fotku u izazovnoj haljini, a u komentarima joj se brzo obratila i Doris Dragović

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene