Nitko sretan

Kim ljutito napustila bal, milijarder je nazvao 'dosadnom'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Milijarder nije zadovoljan svojom pratnjom te smatra kako nisu ispunjeni uvjeti koje su dogovorili.

Milijarder Richard Lugner, koji je platio 500 tisuća dolara da mu Kim Kardashian bude pratnja na svečanom balu u Beču, požalio se da je reality zvijezda 'dosadna osoba'.

Pogledaj i ovo Bianca Censori - 6 Nešto pristojnije izdanje Dosad ju je odijevao u oskudne kombinacije, a ovog puta kupio joj je kombinezon s interneta čija je cijena vrlo povoljna

Milijarder platio golemu svotu da izvede Kim na bal!

Kim s milijarderom nije željela čak ni plesati, a on je izjavio: 'Kim mi je dosadna i ide mi na živce jer ne radi ono što smo se dogovorili,' piše Radar Online.

No, TMZ je otkrio kako je Kim bila ta koja je ljutito napustila bal. Navodno ju je razljutio jedan muškarac koji je počeo oponašati njezinog zaručnika Kanyea Westa, a kasnije je drugi muškarac imao rasistički komentar zbog kojeg je reality zvijezda napustila bal.

Prema pisanju TMZ-a, muškarac joj je ponudio ples ako orkestar zasvira 'Crnč*** u Beču', referirajući se na Kanyeovu pjesmu 'Crnč*** u Parizu.'

Navodno to nije bio jedini problem te večeri. Kim se požalila kako je Lugner bio agresivan te da je pokušavao ostati nasamo s njom.

Europski milijarder očekivao je kako će Kim i njezina majka Kris Jenner biti cijelo vrijeme uz njega, no reality zvijezde otišle su u jedan restoran snimati scene za svoj reality show.

'Kim snima i ne želi me pokraj sebe. Moja pratilja trebala bi biti uz mene, a ne negdje drugdje. Tako se nismo dogovorili,' rekao je Lugner grupi novinara.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene