priznala koliko je sretna

Fatalna zavodnica iz "Seks i grada" iza sebe ima tri propala braka, a ljubavnu sreću je našla tek nakon 60. godine

Kim Cattrall (Foto: Profimedia) Kim Cattrall (Foto: Profimedia) profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Cattrall (Foto: Getty Images) Kim Cattrall (Foto: AFP) +0 Kim Cattrall (Foto: Profimedia) Galerija

Kim Cattrall i Russel Thomas upoznali su se 2016. godine, a vrlo su tajnoviti po pitanju svoje veze. Glumica je sada priznala kako je sretnija no ikada.

Američko-kanadska glumica Kim Cattrall iza sebe ima tri propala braka, no čini se da je ipak pronašla "onog pravog". 64-godišnja zavodnica koja je napoznatija po ulozi Samanthe Jones u seriji i filmovima "Seks i grad" za časopis People je priznala kako je vrijedilo čekati kada je ljubav u pitanju te da je sada napokon sretna.

Pogledaj i ovo Kim Cattrall - 1 Dugo je odolijevala Pamtimo ju kao iznimnu ljepoticu opsjednutu mlađim muškarcima, ali ovih dana privlači poglede zbog očite promjene na licu

Raspričala se o svojoj četverogodišnjoj vezi s glumcem Russellom Thomasom, a par se upoznao 2016. godine dok je on radio za BBC. "Sve nam ide lako, jako se ugodno osjećam kada sam u njegovoj blizini", ispričala je Kim. Prije nego što su se spetljali dosta su vremena provodili zajedno, iako se nisu još dobro poznavali.

"On ima pomaknut smisao za humor, a sve što radimo izgleda da nam je došlo prirodno", kaže glumica koja prije nije htjela otkrivati previše detalja o svojoj vezi. "Volim ga i vrijedilo ga je čekati", zaključila je Cattrall. Par trenutačno živi u Kanadi, a često odlaze u Veliku Britaniju.

Kim iza sebe ima tri propala braka. U bračnu je luku prvi put uplovila 1977. godine s Larryjem Davisom, no dvije godine kasnije brak im je poništen. Kim je svoj drugi brak uspjela nešto dulje održati na životu, pa se tako udala 1982. i ostala u braku dugih sedam godina. Za vrijeme te bračne veze s Andreom J. Lysonom Kim je živjela u Njemačkoj, gdje je naučila tečno govoriti jezik. Treći brak došao je mnogo kasnije, očito je Kim bila potrebna pauza. Udala se 1998. i ostala u braku šest godina s jazz-basistom Markom Levinsonom. Taj brak urodio je plodom - knjigom "Zadovoljstvo: Umjetnost ženskog orgazma." Od 2004. godine do 2016. nisu je pozveivali ni sa kime, sve dok u njezin život nije došao Russell.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene