zanimljiv par

O njima priča cijeli svijet: Bizarni bračni partneri žustri su politički protivnici koji su 19 godina u velikoj ljubavi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kellyanne Conway vodila je Trumpovu kampanju prije četiri godine te je ušla u povijest, a sada je odlučila povući se. Njezin suprug George Trumpov je protivnik, zbog čega on i supruga plijene pažnju već godinama.

Bračni par Kellyanne i George Conway podigli su puno prašine u američkom javnom životu posljednjih godina, a njihov je odnos u centru pažnje više nego ikada prije. Naime, Kellyanne je jedna od najstrastvenijih pobornica politike Donalda Trumpa, dok je njezin suprug George oštri protivnik njegove politike.

Pogledaj i ovo Donald Trump vidite li o čemu je riječ? Trump je opet predmet izrugivanja, a razlog je i više nego očit: "Ovo izgleda bolesno, više nije s ovog planeta!''

Ovaj pomalo bizarni par vjenčao se prije 19 godina, a zajedno imaju četvero djece. Američki mediji pišu kako se radi od najzanimljivijem paru u Washingtonu jer se radi o spoju dvoje ljudi koji su na potpuno različitim političkim stranama.

Kellyanne je krajem 90-ih godina bila manekenka u usponu te je krasila naslovnice brojnih časopisa. George ju je vidio na jednoj od njih te je zamolio zajedničku prijateljicu da ih upozna. Nedugo zatim su postali par te su zajedno odlazili na ljetovanja u Hamtpons i košarkaške utakmice, a pred oltar su stali 2001. na raskošnoj ceremoniji. Brojni gosti govorili su onda kako nikada prije nisu bili na tako velikom vjenčanju.

Donalda Trumpa upoznali su kada su se uselili u stan u njegovom neboderu na Manhattanu. George se tada pobunio protiv skidanja Trumpova imena sa zgrade, a današnji američki predsjednik zauzvrat mu je ponudio mjesto u odboru svoje tvrtke. Odbio ga je, no njegova supruga je posao prihvatila i to volonterski. Godine koje su uslijedile bile su mirne za ovaj par. George je radio kao partner u jednoj odvjetničkoj firmi, a Kellyanne se probila do visoke pozicije u Trumpovoj firmi.

Godine 2016. Kellyanne se pridružila Trumpovu predizbornom timu te je postala prva žena koja je uspješno vodila predsjedničku kampanju. Gotovo svakodnevno se pojavljivala na televizijama, a George je čak morao zaposliti zaštitare kako bi se pobrinuo za sigurnost svoje obitelji. Conway je nakon što je Trump pobijedio svima govorio kako je njegova supruga postala dio povijesti te je bio ponosan na nju.

Sredinom kolovoza ove godine stigle su neočekivane vijesti. Kellyann je objavila da se povlači iz Trumpova tima i to u presudnom trenutku za njega, tj. u vrijeme kada američki predsjednik kreće u borbu za drugi mandat. Conway kaže kako se želi posvetiti obitelji te da je povlačenje s te dužnosti potpuno njezin izbor.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene