Sumnjivo ubojstvo

Stravičan zločin - Kći još ne zna da su joj roditelji ubijeni

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

5-godišnja kći bivše Miss Venezuele ne zna da su joj roditelji ubijeni, a predsjednik Venezuele izrazio je sumnju vezanu uz ubojstvo Monice Spear.

 5-godišnja kći bivše miss Venezuele Monice Spear Mootz i Thomasa Berryja još uvijek ne zna da su njezini roditelji ubijeni, prenosi Daily Mail.

 Strašno: Bivša Missica i njezin suprug ubijeni!

Roditelji malene ubijeni su od strane napadača kada se njihov automobil pokvario na autocesti prema Valenciji. Napadači su ih ubili pred njihovom kćerkicom, koja je također pogođena u nogu.

'Maya ne zna da su njezini roditelji ubijeni. To je strašna tragedija koja joj se dogodila i dat ćemo joj vremena da se oporavi te biti uz nju koliko god možemo', rekao je brat bivše Miss, Ricardo Spear Mootz.

'Pogođena je u nogu i ozlijeđena je. Trenutno je u privatnoj klinici u Caracasu na sigurnom sa svojom bakom i djedom', dodao je.

U međuvremenu, nasilnici, poznati pod nazivom 'The Quick Ones' trenutno su pod istragom u vezi ovog brutalnog ubojstva. Jedan od članova skupine, kojeg zovu Adolfito ili Adolfo, uočili su susjedi i prijavili ga policiji kao sumnjivca. 'El Adolfito' je već poznat policiji jer su ga uhitili već devet puta do sada.

Predsjednik Venezuele Nicolas Maduro, pod udarom kritika za vladajući kriminal u državi, sugerirao je kako je ubojstvo zvijezde sapunica Monice Spear i njezina bivšeg supruga bilo planirano, a ne slučajna pljačka koja je krenula po zlu.

'Atentat se čini kao ugovoreno ubojstvo. Identificirat ćemo one koji su uključeni u atentat i pronaći ih', rekao je Maduro.

Maduro ne nudi nikakve dokaze da je Spear žrtva unajmljenog ubojstva. Pucnjava, koja je ranila njihovu 5-godišnju kći, izazvala je ogorčenje zbog nasilnog kriminala u Venezueli, od čijih je posljedica prošle godine stradalo 24 000 žrtava.

Prosvjednici, uključujući neke poznate osobe, izrazili su svoje nezadovoljstvo te zatražili bolju javnu sigurnost. Tisuće prosvjednika izašlo je na ulice Caracasa te izrazilo nezadovoljstvo vladajućim kriminalom u državi. 'Ako postoji neki smisao ove boli, onda nas on mora sve probuditi', rekao je o Spearinoj smrti.

Spearina obitelj rekla je za NBC News da su pokušali nagovoriti bivšu kraljicu ljepote da napusti nasilnu Venezuelu i pridruži im se u SAD-u nakon što su ju opljačkali šest puta, no ona ih je odbila. 'Previše je voljela svoju zemlju', rekao je njezin brat Ricardo.

Predsjednik Maduro prisustvovat će današnjem sprovodu u Caracasu te izraziti sućut roditeljima bivše Missice.

Njezin bivši suprug, Thomas Henry Berry, preselio se u SAD prije 15 godina nakon što su pucali na njega, no vratio se u Venezuelu 2006. godine. 'Mislim da je bio naivan jer je volio ono što je radio i želio je svima pokazati dobru stranu Venezuele', rekao je Luis Dominguez, njegov poslovni partner.

Iako se par razveo prije dvije godine, ostali su bliski te su blagdane i odmore provodili zajedno sa svojom kćeri Mayom, prijateljima i rođacima.

'Ne mogu vjerovati da postoje ljudi koji mogu upucati majku i oca pred njihovom kćeri, to je tužno i nevjerojatno. A pogotovo je šokantno kada se to dogodi nekome koga znate', rekao je obiteljski prijatelj Diego Sanchez.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene