Sreći nema kraja

Veselje u obitelji Igora Štimca: Lijepoj kćeri stiže prinova, a otkriven je i spol bebe!

Igor Štimac - 3 Igor Štimac - 3 Vlado Kos/Cropix 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Štimac - 6 Igor Štimac - 5 Igor Štimac - 4 Igor Štimac - 2 Igor Štimac - 1 Igor Štimac Alen Bokšić i Igor Štimac +0 Igor Štimac - 3 Galerija

Bivši nogometni reprezentativac Igor Štimac u obitelji čeka prinovu, njegova kći Dea Agić trudna je s drugim djetetom.

Dea Agić, kći bivšeg nogometnog reprezentativca Igora Štimca, otkrila je kako će u njihovu obitelj stići novo pojačanje – malena djevojčica, a ona i suprug Amer neizmjerno su sretni i uzbuđeni.

''Hvala puno na čestitkama, ali nastojimo sve držati za sebe koliko je to moguće. Mogu samo reći da smo uzbuđeni što će naš maleni dobiti seku'', rekla je ekskluzivno za Večernji list.

Kći proslavljenog nogometaša Igora Štimca ne krije sreću što će sa suprugom Amerom Agićem dobiti još jedno dijete, a par je prošle godine dobio i sinčića Edina.

Dea je najmlađa kći Igora i njegove bivše supruge Suzane Žunić Milačić. Za oca svojega djeteta, Amera Agića, udala se u tajnosti 2022. godine u Splitu, u krugu najbliže obitelji, kumova i prijatelja.

Medijsku pozornost ne voli pa su joj tako i profili na društvenim mrežama zaključani, ali poznato je da vodi kozmetički salon u Splitu. 

Igor i Suzana, koje je bivša miss Jugoslavije, bili su braku 19 godina i zajedno imaju troje djece. Njihova kći Mia majka je djevojčice Laure, a sin Luka sa splitskom stomatologinjom također ima kćerkicu Irinu, pa im je ovo prvi unuk.

Bivši nogometaš s dugogodišnjom partnericom Lanom Buncat ima i još dvojicu sinova, Ivana i Niku. Suzana se 2015. godine udala za košarkaša Damira Milačića.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Paul Anderson Paul Anderson Paul Anderson Paul Anderson +5 Paul Anderson Nekad i sad Šokantne fotografije glumca iz hit-serije obilaze svijet, droge su itekako ostavile traga na njegovu izgledu!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 2 Ivan Dečak - 1 Ivan Dečak - 2 +26 The Splitters Celebrity Polufinalisti druge večeri Dore odradili su generalnu probu, među prvima je stigao i ovogodišnji favorit!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene