Jako su zaljubljeni!

Tajnu koju je vješto skrivala sad pokazuje gdje god stigne, strastvene poljupce izmjenjuju gdje god stignu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Katie Holmes viđena je kako razmjenjuje strastvene poljupce s novim dečkom Bobbyjem Wottenom nakon ručka u New Yorku.

43-godišnja glumica Katie Holmes viđena je na odlasku na ručak u New Yorku s novim partnerom Bobbyjem Wottenom.

Pogledaj i ovo Tom i Suri Cruise je li moguće? Legendarni glumac zbog bizarnog kulta nije vidio kćer već deset godina, a sada je napokon odlučio to promijeniti?

Novi par strastveno je izmjenjivao poljupce te uopće ne kriju koliko su zaljubljeni, a nedavno su uhvaćeni i u šetnji parkom nakon čega se i krenulo pričati kako Katie ima novog dečka.

Bobby Wooten nova je tajna koju je vješto donedavno skrivala američka glumica. Bobby je svirao s poznatim glazbenicima kao što su David Byrne i Jennifer Lopez, a nedavno je svirao s kanadskom glazbenicom Carly Rae Jepson na Coachelli.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes)

Prije Wottena, Holmes je bila u vezi ugostiteljem Emiliem Vitolom. Vitolo je imao zaručnicu i potajno se viđao s Katie, a kad se u javnosti pročulo za aferu i isplivale njihove fotografije, ostavio je zaručnicu ostavio preko SMS poruke.

Veza po kojoj je Katie poznata je ona s Tomom Cruiseom, s kojim je bila i u braku od 2006. do 2012. godine.

Par zajedno ima kćer Suri, a javnost je upoznata s informacijom da Tom kćer ne želi viđati jer su nakon razvoda Katie i ona napustile scijentologiju zbog toga što se bojala te organizacije.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Milan Popović Celebrity Milan Popović čeka treće dijete s 27-godišnjom partnericom, vješto ju krije od javnosti već nekoliko godina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene