Profesionalno prije svega

Kao da se ništa nije dogodilo: Kate prvi put u javnosti nakon što joj je Meghan upropastila rođendan

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Middleton i princ William nisu skidali velike osmijehe s lica prilikom prvog javnog pojavljivanja nakon odstupanja Harryja i Meghan s kraljevskih dužnosti.

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea posjetili su Gradsku vijećnicu u Bradfordu.

Pogledaj i ovo Princ William Snašao se na brzinu Pogledajte reakciju princa Williama kada su ga pitali kako je Kate Middleton, brzo je promijenio temu!

Ne bi to bila nikakva bombastična vijest da to nije bio prvi put nakon Megxita da su se Kate Middleton i princ William pojavili u javnosti.

Iako se danima šuškalo o tome kako su bijesni na Meghan i Harryja, posebno Kate čiji je rođendan ostao u sjeni vijesti o njihovom povlačenju s kraljevskih dužnosti, kraljevski par službeno je pojavljivanje odradio vrlo profesionalno te s velikim osmijesima na licima.

Pojavljivanje je stiglo ubrzo nakon održavanja kriznog sastanka prinčeva Harryja, Williama i Charlesa s kraljicom Elizabetom II. koja je podržala Harryja i Meghan u njihovoj odluci.

"Moja obitelj i ja u potpunosti podupiremo Harryjevu i Meghaninu odluku da stvore novi život kao mlada obitelj. Iako, više bi voljeli da zadrže sve kraljevske dužnosti i obnašaju poslove članova kraljevske obitelji, no poštujemo i razumijemo njihovu želju da žive neovisnim životom obitelji, dok će ostati i cijenjeni dio moje obitelji", stoji u Kraljičinoj izjavi.

Dodala je i da će nastupiti prijelazno razdoblje tijekom kojeg će Harry i Meghan provesti dio vremena u Velikoj Britaniji, a dio u Kanadi, nakon što su joj dali jasno do znanja da ne želi živjeti od prihoda javnih sredstava iliti sredstava poreznih obveznika u Velikoj Britaniji.

"To su složena pitanja koja moja obitelj mora riješiti i ostalo je još malo posla koji mora biti priveden kraju, ali tražila sam da konačne odluke budu donešene u narednim danima", rekla je Kraljica.

Ipak, hoće li domišljata Meghan sa suprugom skinuti te velike osmijehe s lica kada krene u pohod zvan zarađivanje vlastitog novca, u kojem ste stalno spominje i veliki intervju s Oprah, ostaje nam pričekati pa vidjeti.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Martin, Dakota Johnson (Foto: Profimedia) Melanie Griffith i Dakota Johnson (Foto: Getty Images) Dakota Johnson (Foto: Chris Delmas / AFP) Dakota Johnson (Foto: Getty Images) +2 Chris Martin i Dakota Johnson (Foto: Profimedia) Celebrity Glumica iz popularnog erotskog filma uhvaćena u izdanju u kakvom je nismo navikli vidjeti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene