''Uživam igrajući ga''

Evo koji je sport zaslužan za vitku figuru Jovane Joksimović, kod nas još i nije toliko zastupljen

Željko i Jovana Joksimović Željko i Jovana Joksimović Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša i Jovana Joksimović - 4 Jelena Karleuša i Jovana Joksimović - 5 Jelena Karleuša i Jovana Joksimović - 3 Jovana i Željko Joksimović - 4 Jovana i Željko Joksimović - 2 Jovana Joksimović - 4 Željko i Jovana Joksimović - 2 Jovana Joksimović - 3 Jovana Joksimović - 1 Željko i Jovana Joksimović - 7 +18 Željko i Jovana Joksimović - 8 Galerija

Supruga pjevača Željka Joksimovića, Jovana Joksimović, javnosti je poznata kao uspješna voditeljica i majka troje djece, a svi se uvijek dive njezinoj figuri, za koju je zahvalna jednom sportu – padelu.

Jovana Joksimović, supruga Željka Joksimovića i uspješna televizijska voditeljica, rodila je troje djece, a žene diljem regije dive joj se na savršenoj figuri koju ima unatoč obiteljskim i poslovnim obvezama.

Ali dosad nitko nije znao da već dvije godine uspješno trenira sport koji kod nas i nije toliko poznat – padel. Naime, poznata voditeljica pojavila se na natjecanju u tom sportu i sve iznenadila kad je pokazala duge noge u kratkim hlačicama.

Padel je sport s reketom meksičkog porijekla koji se obično igra na zatvorenom, nešto manjem terenu od teniskog.

Partner u igri bio joj je sin njezine kume, a ovom je prilikom otkrila da padel trenira već dvije godine i da cijela obitelj voli igrati s njom. U tome zajedno uživaju, a ponekad se u žaru igre i posvađaju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Padel Belgrade Open BMW (@padelbelgradeopen)

''Moja priča s padelom počela je još u Ateni prije dvije godine, s obzirom na to da Grci igraju gotovo istim žarom kao Španjolci koji populariziraju padel u svijetu. Uu Ateni smo počeli igrati…'' rekla je voditeljica nedavno za srpske medije.

''Mnogo ljudi i dalje ne znaju što je padel. Ja objašnjavam da je to super sport za druženje. Mi svi obiteljski to igramo, i mama i tata, igra Željko, igram ja, obiteljski se smijemo, svađamo i uživamo'', istaknula je Jovana Joksimović kroz smijeh.

Na događanju se Jovana rijetko pojavila i u sportskom izdanju u kojem je nemamo priliku često vidjeti.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Newman Michael Newman 2015. godine Michael Newman Pamela Anderson - 7 +4 Jason Momoa (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bio je omiljeni lik iz kultne serije i sportaš, a onda se suočio sa strašnom dijagnozom, evo kako danas izgleda i što radi

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 1 +26 Nives Celzijus - 2 Celebrity Celzijus užarila društvene mreže, pozirala samo u seksi kompletu i bez šminke na lijepom licu: "Kakva divna fotka"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene