"Kao da ne stariš!"

Legendarna glumica u 90. godini pozirala u badiću, a u bazenu joj se pridružio i 31 godinu mlađi muž

Joan Collins - 2 Joan Collins - 2 Joan Collins/Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Joan Collins - 3 Joan Collins i Percy Gibson Joan Collins (Foto: Getty Images) Joan Collins (Foto: Getty Images) Joan Collins (Foto: Getty Images) Michael Caine i Joan Collins (Foto: Getty Images) Joan Collins (Foto: Profimedia) Joan Collins (Foto: Profimedia) Joan Collins (Foto: Getty Images) Joan Collins (Foto: Profimedia) +8 Joan Collins (Foto: Profimedia) Galerija

Joan Collins u 90. godini pozirala je za društvene mreže u badiću leopardova uzorka, a pridružio joj se i peti suprug Percy Gibson.

Legendarna holivudska glumica Joan Collins pohvalila se da je ovogodišnje božićne blagdane provela u bikini izdanju, sunčajući se i kupajući u bazenu u svojem domu na Beverly Hillsu.

Pogledaj i ovo Joan Collins i Percy Gibson - 1 ''sjajan brak i sjajna veza'' Legendarna glumica i 31 godinu mlađi suprug uživali su na plaži, on joj je peti muž, a tek je s njim našla pravu sreću!

89-godišnja Joan pokazala je liniju u jednodijelnom badiću leopardova uzorka, dok je na licu imala šminku i sunčane naočale, a kosu je skupila u visoku punđu. Društvo joj je pravio 58-godišnji suprug Percy Gibson, s kojim je sretnom braku posljednjih 20 godina.

"Imala sam sjajan Božić na Beverly Hillsu, mogla sam plivati i divno sam ručala", napisala je Joan uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joan Collins (@joancollinsdbe)

"Izgledaš sjajno i sretno", "Kao da ne stariš, želim biti u prošlom životu", "Za nju su godine samo broj", "Seksi zauvijek", "Predivno", "Uvijek lijepa", "Tako treba", "Uvijek sam ti se divila. Otmjena, lijepa", pohvalili su je pratitelji u komentarima.

Joan i Percy upoznali su se 2002. godine u kazalištu, a holivudski producent, koji je od glumice mlađi 31 godinu, njezin je peti suprug, nakon što je raskinula brakove s ​​Maxwellom Reedom, Anthonyjem Newleyem, Ronom Kassom i Peterom Holmom.

Joan s drugim suprugom Anthonyjem ima dvoje djece, Taru i Alexandera Newleya, dok je kćer Katyanu Kass dobila s trećim suprugom Ronom.

U kolovozu je u intervjuu za časopis Saga priznala da o sebi još uvijek razmišlja kao o 40-godišnjakinji te time otkrila tajnu svoje ljepote, tvrdeći da su godine nevažne jer joj je fokus na tome kako izgleda, osjeća se i ponaša.

Joan je ranije ove godine proslavila 20. godišnjicu braka s Percyjem u hotelu Claridge's u londonskom Mayfairu i tom ga je prigodom nahvalila te dodala kako je prava sretnica što ga ima u životu.

"On se brine za sve. On se brine za moju djecu i sve naše financije. On je ljubav mog života. To je sjajan brak i sjajna veza", rekla je Joan u intervjuu za Sagu.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Luka Dončić Severina Vučković - 2 DJ Diesel i Luka Dončić - 4 DJ Diesel i Luka Dončić - 1 +23 Severina - 1 Celebrity Ponosna Severina posvetila objavu Luki Dončiću, mladi košarkaš uspio ju je ostaviti bez teksta!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Goulart i Kevin Trapp - 1 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 8 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 3 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 2 +28 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 9 Celebrity Umirovljena ljepotica u tangicama izvodila poze na koje bi se rijetki odvažili, stvarno je vješta!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene