na dodjeli kazališnih nagrada

Sheldon iz "Teorije velikog praska" plijenio je pažnju sa svojim suprugom s kojim je godinama u braku, a privatnost čuvaju kao zmija noge!

Jim Parsons i suprug - 5 Jim Parsons i suprug - 5 Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Jim Parsons i suprug - 6 Jim Parsons - 1 Jim Parsons i suprug - 4 Jim Parsons i suprug - 3 Jim Parsons i suprug - 2 Jim Parsons i suprug - 1 Jim Parsons - 10 Jim Parsons - 9 Jim Parsons - 8 Jim Parsons - 7 +5 Jim Parsons - 6 Galerija

Jim Parsons na dodjelu kazališnih nagrada pojavio se sa svojim suprugom Toddom u svečanoj kombinaciji.

Mnoge poznate face nazočile su kazališnim nagradama "The Roundabout Theatre Awards Gala 2024" u New Yorku, a ovaj događaj nije propustio ni glumac Jim Parsons, poznat po ulozi inteligentnog Sheldona Coopera iz "Teorije velikog praska".

Jim se pojavio u crnoj svečanoj odjevnoj kombinaciji, a kao pratnju poveo je i svog supruga Todda Spiewaka, s kojim je pozirao držeći se za ruke.

Pogledaji ovo John Ross Bowie u ''Teoriji velikog praska'' - 1 Nekad i sad Pamtimo ga kao iritantnog Kripkea iz omiljenog sitcoma, a evo gdje je danas i ima li i u stvarnom životu poteškoća s govorom!

Todd je pak nosio bijeli sako i košulju te crne svečane hlače.

Ocijenite Jima i Todda kao par.

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Todd Spiewak je inače dijazner interijera, a par se vjenčao u svibnju 2017. godine te je ceremonija održana u New Yorku. 

Prije vjenčanja bili su u vezi dugi niz godina, a njihova je ljubavna priča tada privukla veliku pažnju javnosti. 

Pogledaji ovo Shailene Woodley i Iain Armitage (Foto: Getty Images) Preporuke U zemlji gdje su najvažniji crkva i nogomet on se baš nije uklopio, a put do ekscentričnog genijalca bio je i više nego uzbudljiv

Parsons je rijetko dijelio detalje o svojem privatnom životu s medijima, ali nakon vjenčanja, postao je otvoreniji o svojoj vezi i braku. Na društvenim mrežama, posebno na Instagramu, povremeno su dijelili sretne trenutke i zajedničke aktivnosti.

Pogledaji ovo Jahta Queen Miri - 1 inMagazin Multimilijarder i veliki donator u kampanji Donalda Trumpa odmara na Jadranu!

Njihov brak odražava Parsonsovu podršku pravima LGBT zajednice, a javno priznavanje njegove homoseksualnosti doprinijelo je stvaranju svijesti i prihvaćanju raznolikosti u društvu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić +25 Nina Badrić Celebrity Nina Badrić snimala se za društvene mreže, pa se zatekla u urnebesnoj situaciji: "Nemoj da ideš mojom ulicom!"

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Vatrogasci - 1 In Magazin: Vatrogasci - 2 In Magazin: Vatrogasci - 3 In Magazin: Vatrogasci - 4 +6 In Magazin: Vatrogasci - 5 inMagazin Vatrogasci obradili pjesmu Baby Lasagne i priredili spektakl u središtu metropole: ''Ma on pobjeđuje na Eurosongu!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene