Seksi u bijelom

Otela pažnju glavnoj zvijezdi – svi su gledali samo nju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna glumica i supruga glazbenika Justina Timberlakea, Jessica Biel, zablistala je na svečanosti u New Yorku koja se održava u čast glumice Tilde Swinton.

Jessica Biel ne pojavljuje se često na premijerama i svečanostima, no kada se ipak odluči pojaviti onda se potrudi da i zablista!

Pogledaj i ovo Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) Tko bi rekao da je to ona! Nosi titulu jedne od najljepših žena, ali rijetki su je prepoznali u ovakvom izdanju, iza svega se krije potresna priča!

>> Spektakularna vjenčanja koja su obožavatelji jedva dočekali!

Zgodna supruga Justina Timberlakea odabrala je bijelu Gucci haljinu ukrašenu bogatom ogrlicom – bio je to pravi odabir za njezino čvrsto tijelo, a za pogled 'prema gore' pobrinula je jača šminka i plava olovka ispod očiju. Očito je da Jessica pomno prati najnovije modne trendove.

Svečanost u MOMA-i u New Yorku se održava u čast glumice Tilde Swinton, a družeje nije propustio ni slavni dizajner Chanela Karl Lagerfeld, urednica Voguea Anna Vontour, model Karla Kloss, redateljica Sofia Coppola... i mnogi drugi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene