Pa zar i ona?

Nikome nije jasno zašto je ova ljepotica pokleknula pod trendom koji joj stvarno nije trebao, ukočeni osmijeh odmah je razjasnio što je u pitanju

Jennifer Lawrence - 13 Jennifer Lawrence - 13 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lawrence - 7 Jennifer Lawrence - 8 Jennifer Lawrence - 5 Jennifer Lawrence - 15 Jennifer Lawrence - 1 Jennifer Lawrence - 2 Jennifer Lawrence - 3 Jennifer Lawrence - 11 Jennifer Lawrence - 12 Jennifer Lawrence - 14 +19 Jennifer Lawrence - 18 Galerija

Jennifer Lawrence šokirala je fanove svojim izgledom, njezino ukočeno lice odmah pokazuje da se podvrgnula estetskim zahvatima koji joj nikako nisu trebali.

Poznata holivudska glumica Jennifer Lawrence mnoge je fanove šokirala, pa i rastužila svojim najnovijim izgledom.

Naime, na posljednjem crvenom tepihu na koji je stigla Jenniferino lice izgledalo je vrlo ukočeno i zategnuto, a obrazi su joj bili čudno istaknuti. Njezine fotografije odmah dokazuju da se i ona podvrgnula estetskim zahvatima, a mnogi su sigurni kako joj to nije trebalo jer je glumica bila prirodna ljepotica.

Lawrence nikada nije govorila o tome je li imala kozmetička poboljšanja lica i tijela, ali je govorila o svojim teškim iskustvima kao glumica, uključujući pritisak da mora smršaviti.

Godine 2017. izjavila je: ''Producentica mi je dala napraviti golišavu fotografiju s otprilike pet žena koje su bile puno, puno mršavije od mene. Stajale smo rame uz rame sa samoljepljivom trakom koja nam je prekrivala intimne dijelove... Potom mi je rekla da bih trebala koristiti svoje gole fotografije kao inspiraciju za svoju dijetu.''

Je li možda pritisak industrije doveo do njezina najnovijeg izgleda? Ne bi bila jedina.

Mnoge brojne zvijezde podvrgnule su se odlascima pod nož. Botoks, fileri, zatezanja i korekcije nosa trend su koji si ne mogu svi priuštiti, ali slavni i poznati sve više bez problema priznaju da su se nečemu od toga podvrgnuli.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Leonarda Lončar Leonarda Lončar Leonarda Lončar - 2 Leonarda Lončar - 1 +6 Leonarda Lončar - 3 Celebrity Poznata Hrvatica u rijetkom izlasku pokazala promjenu na sebi, očito je da novi životni zaokret dobro utječe na nju!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 5 Jennifer Lopez - 6 +25 Jennifer Lopez - 1 Celebrity Jennifer Lopez svu je pozornost usmjerila na ravan trbuh, ali njezina bujna i osigurana pozadina ukrala je sve poglede!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene