Prava hrabrica!

Grudi je jedva sakrila iza zanimljivih cvjetova, a dužina haljine koju je nosila ukrala je dodatne poglede!

Jenna Ortega Jenna Ortega Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Jenna Ortega - 1 Jenna Ortega - 4 Jenna Ortega - 2 Jenna Ortega - 3 Jenna Ortega - 5 Jenna Ortega - 6 Christina Ricci i Jenna Ortega Wednesday Jenna Ortega Jenna Ortega - 3 +3 Jenna Ortega - 4 Galerija

Jenna Ortega na premijeri filma "Miller's Girl" pojavila se u riskantnoj kreaciji zbog koje je privukla sve poglede.

Mlada američka glumica Jenna Ortega oduševila je svojom pojavom na premijeri svog nadolazećeg filma "Miller's Girl" na Međunarodnom filmskom festivalu u Palm Springsu.

21-godišnja zvijezda serije "Wednesday" pritom je pokazala jedva prekrivene grudi i to u bijeloj mini haljini modne kuće Valentino. Upadljiva kreacija zbog koje su se svi okretali za njome s prednje je strane imala izvezene cvijetove koji su joj jedva prekrili grudi, a u kojoj je ona ponosno pozirala pred fotografima koji su je tamo dočekali. 

Jenna u novom filmu glumi inteligentnu studenticu kreativnog pisanja Cairo Sweet, koja gaji osjećaje prema svom učitelju i propalom piscu Jonathanu Milleru, a kojeg glumi 52-godišnji Martin Freeman.

Jenna se uskoro vraća snimanju druge sezone serije "Wednesday" koja joj je donijela svjetsku slavu, a gledat ćemo je i u filmu "Beetlejuice 2" čije je snimanje pri kraju.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Martinović i Miriam Rath - 1 Ivan Martinović i Miriam Rath - 4 Ivan Martinović i Miriam Rath - 3 Ivan Martinović i Miriam Rath - 9 +14 Ivan Martinović i Miriam Rath - 18 Celebrity Naš zgodni rukometaš ljubi lijepu Austrijanku, a nedavno su objavili i najljepšu moguću vijest!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Davor Grgin - 3 Severina i Davor Grgin - 5 Severina i Davor Grgin - 1 Severina i Davor Grgin - 2 +25 Severina i Davor Grgin - 4 Celebrity Severina se javila s egzotične lokacije na kojoj odmara, a sa sobom je povela i njoj važnog muškarca!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene