pamtimo je iz hit-serije

Piše se da je prevarila košarkaša i da se razvode: Lijepa srpska glumica u jeku glasina iznenadila dolaskom na suprugovu utakmicu

Jelisaveta Orašanin Jelisaveta Orašanin Bane T. Stojanovic/ATAImages/Pixsell 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jelisaveta Orašanin i kći Petra Jelisaveta Orašanin i kći Petra Jelisaveta Orašanin i kći Petra Jelisaveta Orašanin i kći Petra Jelisaveta Orašanin i kći Petra Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić Jelisaveta Orašanin - 1 Jelisaveta Orašanin - 2 Jelisaveta Orašanin - 3 Jelisaveta Orašanin - 4 +10 Jelisaveta Orašanin - 5 Galerija

Jelisaveta Orašanin došla je na utakmicu Crvene Zvezde i Panathinaikosa podržati supruga Miloša Teodosića nakon vijesti o preljubu i razvodu.

Ovih dana srpski mediji naveliko su se raspisali o krahu braka glumice Jelisavete Orašanin i košarkaša Crvene Zvezde Miloša Teodosića.

Zahtjev za razvod navodno je predao košarkaš, a kao razlozi se navode njezina nevjera, ali i nekontrolirano trošenje novca, pisao je Alo.rs. Navodno i već neko vrijeme ne žive zajedno.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Teodosić (@milosteodosic4)

"Navodno mu je prijatelj javio da ga vara s jednim od najpoželjnijih gradskih neženja, poslije čega su se sukobili kao nikada do tada. Priče o njezinoj aferi pogoršale su dodatno hladan odnos nakon čega su odlučili razdvojiti se, ali i sakriti od djece da je među njima kraj", rekao je izvor za srpske medije.

Par se o glasinama još nije oglašavao, no Jelisaveta je svojim zadnjim potezom dala naslutiti kako ipak nisu istinite. Naime, glumci je ovu srijedu došla podržati supruga na utakmici Crvene Zvezde i Panathinaikosa u beogradskoj Štark Areni, a s njom je bila i njihova kćerkica Petra.

Par je u braku do 2017. godine i, uz kćerkicu, imaju još i sina Bogdana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli)

Inače, domaća publika Jelisavetu najbolje pamti iz serije "Andrija i Anđelka" u kojoj je utjelovila lik Danke.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Robert Budak Robert Budak Robert Budak - 2 Robert Budak +10 Adrian Pezdirc i Robert Budak (Foto: ZKM) Celebrity Bio je jedan od najperspektivnijih domaćih glumaca, a njegov prerani odlazak u 27. godini šokirao je Hrvatsku  

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Rebeka Moskaljov Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić, TLZP +25 Martina Tomčić Zanimljivosti U obitelji Martine Tomčić ovih dana itekako ima razloga za slavlje: "Pijana sam od sreće i ponosa!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene