evo kako danas izgleda!

Nekad je bila jedna od naših najtraženijih manekenki, a onda se povukla iz javnosti i sad bira samo posebne prilike za izlazak!

Jelena Urukalo Jelena Urukalo Jurica Galoic/Pixsell 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Urukalo Jelena Urukalo Murina (FOTO: Goran Kovačić/Pixsell) Jelena Urukalo Murina (FOTO: Goran JakušPixsell) Jelena Urukalo, Vedrana Linardić (FOTO: Iva Znaor, Helena Balaž) Jelena Urukalo (FOTO: Iva Znaor, Helena Balaž) Jelena Urukalo Murina (Foto: Iva Znaor, Helena Balaž) Jelena Urukalo, Sandi Cenov, Ivana Paris i Vedrana Linardić Jelena Urukalo Jelena Urukalo - 1 Jelena Urukalo - 2 +1 Jelena Urukalo - 3 Galerija

Jelena Urukalo pojavila se nakon dugo vremena u javnosti, a gostovala je na 15. Riječkim stepenicama.

Jedna od najpopularnijih domaćih manekenki, Jelena Urukalo nakon dugo izbivanja sa scene, pojavila se na jednom eventu u Rijeci.

Jelena je pažnju plijenila u kratkoj crnoj haljinici koja je savršeno istaknula njezine prezgodne noge. Oko pojasa je stavila crni remen, a sive sandalice i crna torbica dodatno su začinile cijelokupan izgled.

Kosu je ispunila valovima, a kroz nju su se probijale i viseće kraljevsko plave naušnice.

Pozirala je dobro raspoložena u zagrljaju partnera Kristijana Pahljine, a fotografije možete pogledati u našoj galeriji.

Inače, Jelena je bila jedna od ljepotica koja je žarila i palila domaćim modnim pistama i plijenila pažnju gdje god da se pojavila.

Danas je posvećena majčinstvu i poslu s nekretninama, a gdje god da se pojavi izazove pomutnju jer je njezinu ljepotu teško ne primijetiti.

Ponosna je i sretna majka djevojčice koju je dobila sa suprugom Domagojem Murinom s kojim je pronašla ljubav nakon turbulentne veze s reperom Marinom Ivanovićem Stokom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jasmina Ranilović Jasmina Ranilović - 1 Vanna Vrdoljak - 2 Vanna Vrdoljak - 3 +25 Vanna - 1 Zanimljivosti Mnogi ne znaju da naša Vanna ima sestru koja je također jako uspješna, ali na drugom području, evo tko je ona i čime se bavi!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović - 2 Bojana Gregorić Vejzović - 1 Bojana Gregorić Vejzović - 3 Bojana Gregorić Vejzović - 3 +25 Bojana Gregorić Vejzović - 4 Zanimljivosti Bojana Gregorić nakon 15 godina najavila veliki preokret u svom životu: "Nosimo sa sobom prekrasne uspomene, no vrijeme je..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene