Dobila i nagradu

Jelena Rozga - Najslušaniji izvođač u regiji!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Koliko je obožavana u Makedoniji uvjerila se za vrijeme svog boravka u Skopju Jelena Rozga kojoj je publika priredila uistinu kraljevski doček.

Naime, Jelena Rozga je u Skopju boravila posljednjih nekoliko dana kao posebna gošća „Makedonskog radijskog festivala“,  u sklopu kojeg je primila nagradu za najslušanijeg izvođača u regiji.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna Nije ono što svi misle Što dobiva Baby Lasagna ako pobijedi na Eurosongu? Jedna činjenica oko nagrade bi vas mogla začuditi

Na svečanoj dodjeli nagrada  Jelena je izvela svoj posljednji hit „Cirkus“ za čiju je izvedbu nagrađena gromoglasnim pljeskom i dugim ovacijama.

Upravo ta prestižna nagrada dokaz je da između dobre pjesme i publike ne stoje ni kilometri udaljenosti.

Kožna uska haljina i mrežaste čarape za seksi Jelenu!

Ovom nagradom oduševljenje nije krila ni sama Jelena, koja je od srca zahvalila svima koji su joj poklonili povjerenje, a ponajviše svojoj publici.

Biti najslušaniji izvođač u regiji velika je čast i povjerenje koje će Jelena zasigurno opravdati već prilikom svog sljedećeg posjeta Makedoniji.

Osim brojnih obveza prema medijima koje je imala za vrijeme svoga boravka u Skopju, jedan mali dio vremena Jelena je ipak izdvojila za razgledavanje grada, druženje s publikom, ali i uživanje u makedonskoj gastronomiji kojom se oduševila.

Nakon makedonske avanture Jelenu već u petak, 29.11. očekuje koncert u zagrebačkom klubu Roko.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene