Kakav pogled!

Uspješna Hrvatica koju prati više od milijun ljudi na Instagramu pohvalila se istesanom figurom koju je dovela do savršenstva!

Jelena Perić Jelena Perić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perić Jelena Perić Jelena Perić Jelena Perić Jelena Perić Jelena Perić Jelena Perić Jelena Perić i Marko Mrkić Jelena Perić, Fllip Vidović i Paula Jeričević - 2 Jelena Perić +19 Jelena Perić i Marko Mrkić - 3 Galerija

Jelena Perić podijelila je fotografiju iz sunčanog Rovinja.

Influencerica Jelena Perić koju prati više od milion obožavatelja objavila je fotografiju iz Rovinja na kojoj pozira sjedeći na rubu bazena.

Pogledaj i ovo Vedran Ćorluka Dobro to njemu ide! Franka Batelić pokazala kako se Ćorluka snalazi u ulozi dadilje, prizor koji je snimila sve je rastopio: "Kad trebate babysittera..."

U bijelom bikiniju istaknula je svoje raskošne grudi, ali i već preplanulu boju na kojoj joj svi zavide.

"Za sreću ne treba puno, malo mira i sunca, a i ovakvog pogleda" , napisala je Jelena ispod fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Peric🦋 (@j_make_up)

"Divno more, a i ti si lijepa", "Wow koji pogled, ali i sve drugo", "Goriš", "Prekrasan pogled", nizali su se komentari oduševljenih pratitelja.

Nedavno je i na svom Instagram profilu pratiteljima otkrila kakav bi njezin najbolji frajer u gradu trebao biti

"Za mene pouzdan. To mi je najbitnija osobina kad biram svoju bolju polovicu. Da je tu i da se uvijek mogu na njega osloniti, a moj partner je za mene najbolji jer upravo takav".

Perić je pokazala i dokazala da joj ide od ruke sve čega se primi, od šminkanja, stajlinga pa sve do plesa što nam je i dokazala svojim dolaskom u samo finale emisije "Ples sa zvijezdama". 

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga - 5 Jelena Rozga - 6 Jelena Rozga i Ante Burazin +14 Jelena Rozga - 2 Celebrity Rozga i naš poznati chef uhvaćeni na kavi u Zagrebu, još od ljeta prošle godine šuška se da su više od prijatelja!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak Indira Levak Indira Levak Indira Levak +17 Indira Levak Celebrity Vrlo kratka Indirina haljina otkrila je i više nego što je pjevačica očekivala, za sve je kriv ovaj neobičan kroj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene