Koliko ljubavi!

Karleuša se oglasila prvi put od smrti majke i rasplakala svoje obožavatelje: ''Mila, budi jaka..''

Divna Karleuša, Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Divna Karleuša, Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Divna Karleuša, Jelena Karleuša (Foto: Instagram) +0 Divna Karleuša, Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Galerija

Jelena Karleuša na Instagramu je objavila niz fotografija i videa posvećenih majci Divni.

Početkom mjeseca Jelena Karleuša suočila se sa strašnim gubitkom, preminula je njezina voljena majka Divna. Pjevačici su tužnu vijest priopćili prijatelji nakon što se vratila s gaže u Austriji.

Pogledaj i ovo showbuzz bolna obljetnica Jelena Karleuša posvetila emotivnu objavu majci na godišnjicu njezine smrti: "Moj anđele"

Njezini najbliži zabrinuti su za njezino psihičko zdravlje, a u najtežim trenucima najveća joj je podrška suprug Duško Tošić, kojeg je ta vijest također strašno potresla.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🙏🏻

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Jelena tuguje u miru, a otkako je ostala bez majke, izbjegava medije. No tijekom vikenda prvi se put oglasila, ali tako što je na društvenim mrežama objavila niz fotografija i snimki posvećenih najvažnijoj osobi u njezinu životu koje više nema, a koja joj je bila najveći oslonac u svemu.

Njezine objave rastužile su njezine obožavatelje, a pjevačici će sigurno biti potrebno još neko vrijeme da se oporavi. Fanovi su joj poručili samo da bude jaka, no njezini najbliži pomalo su zabrinuti za nju.

''Jelena je potpuno ušutjela. Samo gleda u jednu točku, doziva majku i to je sve. Nas prijatelje ne vidi. Na telefon se ne javlja, ne čita poruke. Teško nam je gledati je u tom stanju jer to nije ona naša Jelena koja je uvijek bila jaka za sve nas, a do posljednjeg dana bila je jaka i za svoju majku. Nije dozvoljavala da itko zna da je njezina majka bolesna, o njoj je uvijek govorila s najvećim optimizmom. I kad je njezinoj majci bilo jako loše, ona bi svejedno sve odradila sa smiješkom, nitko nikad nije mogao znati bori li se s nekim problemom. I takva je Jelena cijeli život, uvijek je bila prava lavica'', govori izvor blizak pjevačici.

Svi se boje da će Jelenu tuga potpuno preuzeti jer, kažu, ona se uvijek zalagala za druge, a sama odbija svaku pomoć. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Emila Tedeschija i Nike Perenčević (Foto: Instagram) Vjenčanje Emila Tedeschija i Nike Perenčević (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Vjenčanje Emila Tedeschija i Nike Perenčević (Foto: Instagram) +1 Emil Tedeschi (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Celebrity Ignorirala zabranu mladenaca: Nina Badrić objavila fotografiju s raskošnog vjenčanja Tedeschija mlađeg

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene