Ljubav cvate

Domaći glumačko-ljubavni par ne krije koliko se voli: Objavili preslatke fotke s romantičnog odmora

Jagoda Kumrić i Konstantin Haag (Foto: Instagram) Jagoda Kumrić i Konstantin Haag (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jagoda Kumrić i Konstantin Haag (Foto: Instagram) Jagoda Kumrić i Konstantin Haag (Foto: Instagram) Jagoda Kumrić i Konstantin Haag (Foto: Nova TV) Jagoda Kumrić i Konstantin Haag Jagoda Kumrić i Konstantin Haag +0 Jagoda Kumrić i Konstantin Haag Galerija

Jagoda Kumrić i Konstantin Haag uživaju u susjednoj nam Italiji.

Glumačko ljubavni par, koji je odnedavno zajedno, a koji čine glumica Jagoda Kumrić i glumac Konstantin Haag, uživaju na zasluženoj pauzi snimanja serije "Drugo ime ljubavi" u kojoj glume.

Pogledaj i ovo Proslava rođendana Ane Uršule Najev iznenadili slavljenicu Pogledajte kako glumci iz Kumova izgledaju kad se opuste, osvanule su snimke vesele rođendanske proslave na kojoj su se okupili!

Kako su nam i najavili u intervju uoči blagdana, Božić su proveli odvojeno, svaki sa svojom obitelji, no nakon toga zajedno su se otputili na romantično putovanje u susjednu nam Italiju.

27-godišnja Jagoda je na profilu na Instagramu objavila fotografije iz Firence na kojima ona i tri godine mlađi Konstantin ne skrivaju zaljubljensot.

"Pa nek ide život", napisala je Jagoda uz objavljene fotografije i dobila brojne komplimente.

"Prelijepi ste", "Dama u crvenom, sve najbolje barbiko", "Sretno vam bilo ljepotani", "Sretna vam nova, guštajte", neki su od komentara koje su dobili.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jagoda Kumric (@jagodic_bobic) on

Par je u vezi posljednjih nekoliko mjeseci, što su potvrdili prošle jeseni.

"Proživljavam divno razdoblje, imam predivnu djevojčicu koja je centar mog svijeta, s njezinim sam ocem u korektnim odnosima, trenutačno radim posao u kojem zaista uživam i u sretnoj sam vezi s osobom koja mi pruža veliku podršku", izjavila je tada Jagoda za Story.

  1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Price (Foto: Profimedia) Katie Price (Foto: Profimedia) Katie Price (Foto: Profimedia) Katie Price (Foto: Profimedia) +4 Katie Price (Foto: Profimedia) Celebrity Ne odustaje: Unakazila je lice, a sada joj prijete oštećenje mozga, truljenje kože, ali i smrt

Asim Ugljen otkrio dugo skrivanu tajnu sa snimanja serije Na granici 😀 I Nova Buzz

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene