Zabrinuo fanove

Legendarni glumac pojavio se u javnosti nakon dvije godine, nedavno je informacija o njemu mnoge rastužila

Jack Nicholson (Foto: Profimedia) Jack Nicholson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jack Nicholson (Foto: Profimedia) Jack Nicholson (Foto: Profimedia) Jack Nicholson (Foto: Getty Images) Jack Nicholson (Foto: Getty Images) Jack Nicholson (Foto: Getty Images) Jack Nicholson (Foto: Getty Images) +0 Jack Nicholson (Foto: Getty Images) Galerija

Jack Nicholson u utorak se pojavio na utakmici Los Angeles Lakersa u pratnji 29-godišnjeg sina Raya. Ovo je prvi put da vidimo glumca nakon dvije godine izbivanja sa scene.

Legendarni glumac Jack Nicholson došao je podržati Lakerse u pratnji sina Raya. Sjedili su tik uz teren i uživljeno pratili svaku akciju.

Pogledaj i ovo Jack Nicholson (Foto: Getty Images) Uvijek u svom filmu Kad si gladan, nisi svoj: Holivudska legenda nije odoljela slasnim zalogajima na košarkaškoj utakmici

Jack Nicholson već je više od deset godina umirovljen i ne pojavljuje se često u javnosti, pa je okupljenima bilo ugodno iznenađenje vidjeti ga na utakmici.

Nicholson nije bio jedina zvijezda tamo. Na utakmici Lakersa i Golden State Warriorsa pojavile su se mnoge zvijezde, poput Adele, Ushera, Justina Biebera, Kevina Harta i Jamesa Cordena.

Razlog zašto se poznati glumac prestao baviti zanatom, nažalost, je demencija. U njegovoj blizini žive sin Ray i kćer Lorraine, koji paze na njega, a sam Jack ne napušta svoj dom na Beverly Hillsu često. Posljednji put se u javnosti pojavio također na utakmici Lakersa, u siječnju 2020.

Jack Nicholson je nagrađivana holivudska legenda. Triput je osvojio Oscara, a čak 12 puta je bio nominiran. Ne čudi i činjenica da je nominaciju osvojio u svakom desetljeću nakon 60-tih godina. To je uspjelo samo njemu i Michaelu Caineu.

Neke od poznatijih uloga odigrao je u filmovima "Chinatown", "The Shining", "One Flew Over the Cuckoo's Nest", "A Few Good Men", "Batman" i mnogim drugim.

Posljednji je put glumio 2010. u romantičnoj komediji "How Do You Know?" s kolegama Reese Witherspoon, Paulom Ruddom i Owenom Wilsonom.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Celebrity Legendarni Čombe pokazao svoju malo drugačiju stranu, nova fotka koju je objavio na Instagramu baš rastapa srca

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene