Val reakcija!

Još jedan izdavač povlači svoja izdanja iz knjižare iz koje su se okomili na Severinu: "Bravo na potezu!''

Dragan Ogurlić i Severina Dragan Ogurlić i Severina Dragan Ogurlić/Facebook 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Dragan Ogurlić i Severina Severina Severina Anđa Marić i Severina Severina Severina Severina - 4 Severina - 1 Severina - 3 Severina - 2 +20 Severina i Davor Grgin - 3 Galerija

Izavačka kuća Naklada Val povlači svoja izdanja iz knjižare Bookara, iz koje su na društvenim mrežama izvrijeđali Severinu.

Nakon što je nakladnička kuća Fokus odlučila povući sva svoja izdanja iz knjižare koja je izvrijeđala Severinu, na isti se potez odlučila još jedna.

Riječ je o izdavačkoj kući Naklada Val, koja se o svemu oglasila na društvenim mrežama.

"U skladu s poslovnom politikom i vlastitim uvjerenjima i mi smo odlučili povući sve naslove iz knjižare Bookara u Zagrebu, Maksimirska 39. Knjige Naklade Val možete i dalje pronaći u svim drugim knjižarama", napisao je u objavi vlasnik Naklade Val Dragan Ogurlić te objavio fotografiju na kojoj pozira sa Severinom koju u ruci drži knjigu za djecu "Vid z Reki" autorice Elizabet Jovanović.

"Bravo za podršku", "Svaka čast na potezu", "Bravo, Dragane. Svaka presuda, svako djelovanje/ postupak je poruka", "Bravo", komentirali su njegovi pratitelji.

Pogledaji ovo Prlja iz Leta 3 Celebrity Pogledajte što je Prlja iz Leta 3 uzviknuo Severini dok ga je gledala cijela Hrvatska, ona mu je brzo odgovorila!

Inače, nakladnička kuća Fokus odlučila je povući sva svoja izdanja iz knjižare Bookara nakon što je na njihovim društvenim mrežama osvanuo uvredljiv komentar na račune Severine, koji je zgrozio javnost.

"Ako si na trenutak smijemo utvarati da na bilo koji način utječemo na ovo društvo, uzet ćemo si slobodu zamoliti vas par stvari. Nikad nemojte biti takvi ljudi. Nemojte s omalovažavanjem oslovljavati ičije dijete, nije fora. Nemojte brojati tko vam je koliko koristi napravio u životu pa da biste se prema njemu odredili. Nemojte suditi - nikad ne znate kako je biti u tuđim cipelama. Nemojte pokušavati ispasti pametni ili duhoviti omalovažavajući ikoje drugo biće. Ne znamo za ostale, nije nas ni briga, ali mi ne želimo da se naše knjige prodaju na mjestima koja vode ovakvi ljudi. Ne utvaramo si da su svi ostali fini, dragi, plemeniti, ali... barem - koliko nam je poznato - ne vrijeđaju i ne omalovažavaju ikoga, pogotovo ne temeljem toga jesu im kupci ili ne. Da skratimo, u predmetnoj knjižari od sutra nećete pronaći Fokusove knjige. Hvala na pažnji", poručili su iz Fokusa na društvenim mrežama.

"Nije bitno koliko je netko velik ili malen ili utjecajan. Bojkot je jedno od jako moćnih oružja koja zaboravljamo. Hvala vam", "Svaka čast na odluci", "Čestitam na nultoj toleranciji na nasilje, jer ovo što su izjavili je čisto nasilje! Bravo!", "Bravo, Fokus", "Fokus, sad ste nam još malo draži. Nebitno je li u pitanju Severina, Mare, Ante... Bitno je da se ne naslađujemo tuđim nevoljama, a kad se radi o djetetu, grijeh je tim veći. Bravo", "Kada bismo svi više reagirali ovako na društvene nepravde, zakonske nelogičnosti, nasilje i osude, pokrenulo bi se nešto pozitivno u Hrvatskoj", "Status im je takav da je to mučno čitati. Teško mi je prihvatiti činjenicu da i među nama knjigoljupcima ima tako malih duša... Podržavam odluku, i mali koraci u dobrom smjeru se računaju", "Svaka čast! Hvala na primjernom ponašanju! Zbog vas mi je ljepši početak dana", neki su od komentara koje su dobili.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Zagrebačka knjižara izvrijeđala Severinu, šokirani građani i suradnici okreću im leđa zbog ovoga: "Prvi dio užasnuto čitam po tko zna koji put"

Podsjetimo, dok cijela Hrvatska iskazuje javnu podršku Severini nakon što je Vrhovni sud odlučio da se skrbništvo nad njezinim sinom vraća njegovu ocu Milanu Popoviću, ima i onih koji nisu stali na njezinu stranu.

Tako je na društvenim mrežama knjižare Bookara osvanula objava u kojoj je Severina izvrijeđana, a koja je šokirala javnost.

Objavu prenosimo u cijelosti:

"Prva javna problematika u koju se uključuju hrvatski pisci.
Mi ostajemo suzdržani jer je gospođa svaki tjedan pravila lokne vrata do nas kad je Aca bio mali i ne samo da nikad nije kupila slikovnicu, nego nije ni pogledala u izlog dječjih knjiga dok se fotografirala pred njim. A mi smo zlopamtila. I znamo koliko čita nova supruga njegova oca pa mislimo da, ako je vidio knjigu, bila je iz njezine ruke. O potresu se nisu oglasili pisci. O činjenici da za djecu oboljelu od karcinoma skupljaju građani nisu se oglasili pisci. O korupciji se nisu oglasili pisci. O nepotizmu i mafiji u izdavaštvu nisu se oglasili pisci. O trgovini bijelim robljem oglasio se jedan pisac koji je zapravo novinar. Pisci se nisu oglasili ni o lektiri, ni o udžbenicima i s tim povezanom mafijom i kartelima. Ni o čemu se nikad nisu oglasili pisci. Evo do danas".

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić Domenica i Hana Huljić Domenica i Hana Huljić +30 Hana Huljić i Petar Grašo Celebrity Hana Huljić objavila prvu obiteljsku fotografiju s Grašom i malenom Albom pa sve rastopila: "Vrijeme leti, ona već šeta!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Stipišić Gibonni Zlatan Stipišić Gibonni - 1 In Magazin: Severina Vučković - 1 Severina +25 Severina Celebrity Gibonni pred cijelom Hrvatskom poslao glasnu i moćnu poruku Severini: "Znamo da tajna nije..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene