Mamac za poglede

Tepaju joj da je naša najljepša supruga nogometaša, a to je sada opravdala i još jednom sve oborila s nogu!

Izabel Kovačić Izabel Kovačić PR 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić Maja Šuput, Jelena Rozga, Izabel Kovačić Izabel Kovačić Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) +0 Izabel Kovačić Galerija

Izabel Kovačić plijenila je poglede na svečanom događaju u Splitu koji je okupio brojna poznata lica, a pojavila se bez supruga Matea.

Supruga našeg nogometnog reprezentativca Matea Kovačića, Izabel Kovačić ovih dana boravi u Hrvatskoj i obilazi evente, a nije poznato je li s njom iz Velike Britanije doputovao i nogometaš.

Pogledaj i ovo Izabel Kovačić - 1 ''Kakva ljepotica'' Izabel Kovačić pokazala je kako muž Mateo i sin provode vrijeme na Sejšelima, no svu pozornost ukrala je ona bez trunke šminke!

Izabel se za vikend pojavila na jednom svečanom događaju u Splitu gdje je bila pravi mamac za poglede. Za tu je prigodu odabrala elegantnu svilenu haljinu na preklop u kojoj je naglasila svoju ženstvenu figuru, a stajling je začinila upečatljivim salonkama s platformom.

Na događaju se družila s drugim poznatim Hrvaticama, a Maja Šuput je na Instagramu objavila zajedničku fotku s njom i Jelenom Rozgom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Ispod fotke su komplimente dobile sve dame, a kod Izabel su uglavnom hvalili njezinu kosu i nepogrešivi stil, zbog kojeg je na Instagramu prati preko 400 tisuća ljudi. Pratitelji joj često znaju tepati i da je naša najljepša supruga nogometaša, a to je sada definitivno i opravdala.

Inače, Izabel i Mateo Kovačić u sretnom braku su od 2017. godine. Vjenčali su se u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, gdje su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a on bio ministrant, a u listopadu 2020. godine dobili su sina Ivana.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis - 4 Bruce Willis - 5 Bruce Willis - 1 Bruce Willis +5 Bruce Willis - 3 Celebrity Bruce Willis uhvaćen u javnosti nakon objave teške dijagnoze, a fotografi su ulovili i pomalo nezgodne trenutke

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša +0 Jelena Karleuša Celebrity Svašta smo doživjeli od nje, ali ovo još ne: Balkanska plavuša provocira na motoru, a tu su čak i puške i seksi opravica!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene