'Pamtim ovu ljubav'

VIDEO 'Bilo mi je neobično grliti se s drugim - posebno pred suprugom'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ljubavna je to priča prepuna detalja i nježnih dodira...

Ivana Marić ima novi singl i spot za 'pamtim ovu ljubav'. Partnera u novom Ivaninom spotu glumi model Adis Jakić, koji se odlično snašao u scenariju redatelja Maria Pavlovića. 'Na početku mi je bilo jako neobično grliti se s drugim muškarcem pred kamerama, a ujedno i ispred fotoobjektiva mog supruga, no nije mi dugo trebalo da se opustim i uživim u ulogu koju mi zadaje ova pjesma', rekla nam je Ivana.

Pogledaj i ovo showbuzz Poslušajte Nikolina Tomljanović predstavlja novi spot za pjesmu 'Volim te'

Ivana Marić ima novi hit 'Pamtim ovu ljubav' - bili smo na snimanju spota

'Ado me fascinirao ne samo svojim izgledom i profesionalnim uspjesima u Europi i svijetu, nego cijelom svojom biografijom, ambicijom i promocijom zdravog života. Super smo se proveli na snimanju! Iako je trajalo dva dana i bilo dosta naporno, mislim da smo to dobro odradili.', zaključila je pjevačica.

Čovjek zaslužan za tekst, glazbu, aranžman i produkciju nove pjesme 'Pamtim ovu ljubav', kao i u slučaju singla 'Zašto to toliko traje' je Ante Pecotić, koji nije krio zadovoljstvo činjenicom da pjesma juri prema vrhovima radijskih top ljestvica. 'Suradnja s Ivanom Marić otvorila je jedno novo poglavlje u mom autorskom i kreativnom životu. Ivana je izuzetan vokal i kao takva me inspirira te imam osjećaj kako ćemo surađivati dugi niz godina jer sa svakom novom pjesmom u njoj otkrijem neke nove potencijale. Osjećam da smo s pjesmom 'Pamtim ovu ljubav' našli onu pravu mjeru koja odražava njen karakter kao osobe u odnosu na moj autorski izričaj.'

Kako izgleda nova ljubavna priča Ivane Marić 'Pamtim ovu ljubav' pogledajte u novom spotu. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene