''Za sve je kriv brak''

Hrvatska atletska rekorderka ljutito se osvrnula na osobe koje kupuju nedjeljom: ''Sjede kući i ne znaju ispeći kruh!''

Ivana Brkljačić - 1 Ivana Brkljačić - 1 Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Brkljačić - 15 Ivana Brkljačić - 13 Ivana Brkljačić - 14 Ivana Brkljačić - 12 Ivana Brkljačić - 11 Ivana Brkljačić - 10 Ivana Brkljačić - 9 Ivana Brkljačić - 8 Ivana Brkljačić - 7 Ivana Brkljačić - 6 +9 Ivana Brkljačić - 5 Galerija

Naša bivša atletičarka Ivana Brkljačić oglasila se nakon radne nedjelje u jednom šoping centru te se žestoko osvrnula na ljude koji kupuju nedjeljom.

Naša bivša atletičarka Ivana Brkljačić osvrnula se na gužve koje su zavladale prošlog vikenda u rijetkim trgovinama koje su bile otvorene u nedjelju iako novi Zakon govori da trgovine nedjeljom više neće raditi.

Ivanu su kupci koji su nahrlili u trgovine dan nakon blagdana naljutili pa je na svom Facebooku napisala:

''Nenormalan narod kao sumanut okupira shopping centre koji rade nedjeljom, stoje u koloni za ulaz u garažu, redovi za pekare. Za sve je kriv loš brak! Ne možete sjediti u kući s odabranicima, ne znate ispeći kruh! Netko u kući treba nešto znati i raditi'', napisala je.

Njeni brojni pratitelji podržali su je u komentarima, a bilo je i nekih koji se nisu s njom složili, ali su svejedno protiv kupovanja nedjeljom.

Podsjetimo, Brkljačić je hrvatska rekorderka u bacanju kladiva.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Brkljačić (@ivanabrkljacic)

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman i Keith Urban - 2 Nicole Kidman i Keith Urban - 5 Nicole Kidman i Keith Urban - 3 Nicole Kidman i Keith Urban - 6 +25 Nicole Kidman i Keith Urban - 1 Celebrity Frizura Keitha Urbana nekim je čudom uspjela skrenuti pažnju s pomalo neobičnog badića Nicole Kidman

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Thorne Bella Thorne Bella Thorne Bella Thorne +22 Bella Thorne Celebrity Posrnula dječja zvijezda gole grudi izložila je pogledima i pokazala da je daleko od slatkice koju pamtimo!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene