je li moguće?

Pogledajte tko je vjenčao poznati domaći par, njega sigurno niste očekivali u ovoj ulozi, no nije mu prvi put!

Ivan Šarić, Valentina Walme i Marko Petrić Ivan Šarić, Valentina Walme i Marko Petrić Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Šarić Ivan Šarić, Valentina Walme i Marko Petrić Ivan Šarić i Korana Gvozdić Valentina Walme i Marko Petrić - 4 Valentina Walme i Marko Petrić - 5 Valentina Walme i Marko Petrić - 6 Valentina Walme i Marko Petrić - 3 Valentina Walme i Marko Petrić - 2 Valentina Walme i Marko Petrić - 1 Valentina Walme i Marko Petrić - 2 +9 Valentina Walme i Marko Petrić - 3 Galerija

Neslužbenu ceremoniju sklapanja braka Valentine Walme i Marka Petrića vodio je komičar Ivan Šarić.

Za vikend su u Zagrebu sudbonosno "da" izgovorili plesačica Valentina Walme i glumac Marko Petrić, a na vjenčanju su se okupila brojna poznata lica.

A jedan od zanimljivijih uzvanika bio je komičar Ivan Šarić, i to zbog neočekivane i vrlo važne uloge koju je imao na vjenčanju.

Šarić je vodio neslužbenu ceremoniju sklapanja braka Valentine i Marka, a fotografijom se pohvalio na svojem profilu na Instagramu, uz opis: "Svećenik 2.0".

"Meni je to bilo četvrti put da nekog vjenčavam", kazao je za 24 sata.

Šarić je na svadbu došao u pratnji svoje partnerice, manekenke Korane Gvozdić, koja je za ovu prigodu odabrala crvenu haljinu.

Inače, mladenci su objavili snimke sa svadbe, u kojima su otkrili i da su među uzvanicima bili i Jagoda Kumrić, Silvia Dvornik, Domenica Žuvela, Pedro Soltz te mnogi drugi.

Valentina i Marko svoju su vezu potvrdili na jednom događanju 2021. godine, nakon što se mjesecima šuškalo da među njima postoji nešto više od prijateljstva. Zaručili su se u rujnu prošle godine.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Pinčić Doris Pinčić i Davor Guberović Doris Pinčić Doris Pinčić - 7 +21 Doris Pinčić - 6 Celebrity Doris Pinčić rodila treće dijete! Poznat je i spol bebe koju je dobila s drugim suprugom

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Mamić i Jelena Planinić Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić +16 Jelena Planinić Celebrity Zdravko Mamić provodi se na jahti s mlađahnom djevojkom, a nije teško pogoditi gdje ljetuju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene